Kasvu kannattaa - Sukeltajaliiton kasvuohjelma 2019-2020
Sukeltajaliiton jäsenenä saatte monia jäsenpalveluja ja tukea seuratoiminnan kehittämiseen. Mitä enemmän Liitolla on jäseniä, sitä paremmat toimintaedellytyksemme ovat. Mitä enemmän meitä on, sen vaikuttavampia olemme. Sukeltajaliiton tavoitteena on kasvattaa jäsenmääräänsä, jotta toimintaan tarvittavat resurssit voidaan turvata jatkossakin.

Vuonna 2018 seuroihin on koulutettu kolminkertainen määrä ohjaajia ja kouluttajia edelliseen vuoteen verrattuna. Osana seurakehittämistä Sukeltajaliitto toteuttaa vuosina 2019-2020 kasvuohjelman. Mukaan lähtevät seurat palkitaan, kun ne saavuttavat Liiton asettaman kasvutavoitteen. Mukaan pääsee ainoastaan ilmoittautumalla tällä lomakkeella 30.4.2019 mennessä.

Uudet seuraan liittyneet jäsenet tuovat seuralle konkreettista etua. Seurat jaetaan lähtötasonsa mukaisesti kolmeen kategoriaan ja palkitsemiskriteerit näkyvät alla

1) yli 300 jäsenen seurat: seuran jäsenmäärän tulee kasvaa vähintään 5 %
2) seurat, joissa 50-300 jäsentä: seuran jäsenmäärän tulee kasvaa vähintään 10 %
3) pienet seurat, joissa alle 50 jäsentä: Liitolle suoritettavien jäsenmaksujen tulee kasvaa vähintään 100 euroa (seuraan tulee esim. neljä aikuisjäsentä tai kahdeksan norppajäsentä lisää).

Seuran saama etu: seuroille palautetaan kasvuohjelmakauden aikana jäsenmäärän kasvusta Liiton saama euromäärä (Liiton maksut) takaisin koulutustukena tai perusvälinepaketteina. Tämän tavoitteena on tukea ja aktivoida seurojen koulutus- ja harrastustoimintaa.

Esimerkki: 200 jäsenen seura hankkii 24 jäsentä lisää, kasvua 12 %. Seura raportoi jäsenmääränsä kasvuohjelmakauden lopussa tai kun kasvutavoite on saavutettu ja lunastaa palkintonsa.

Lisätiedot toiminnanjohtaja Sari Nuotio, sari.nuotio@sukeltaja.fi, p. 040 525 6336.

Ilmoittaudu mukaan kasvuohjelmaan täyttämällä alla olevat kohdat.
Kuinka monta jäsentä seurassa oli vuoden 2018 lopussa (aikuiset, norpat ja kuutit eriteltyinä)?
Your answer
Toivotteko seurakehittäjän vierailua seurassanne?
Seuran nimi ja yhteyshenkilö. Otamme seuraan yhteyttä ja annamme tarkemmat osallistumisohjeet.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service