Petit Compass: una brúixola per viure els drets humans
Donat que s'han superat les places previstes pel curs, si omples el formulari passaràs directament a la llista d'espera, pendent de confirmació.
Si vols rebre més informació d'altres cursos i novetats d'AHEAD, pots subscriure't al nostre newsletter: http://aheadedu.org/
---
Curs organitzat per AHEAD - Associació d’Educadores i Educadors en Drets Humans amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la col•laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, del Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i l’Escola Lliure El Sol.

Formació per familiaritzar-se amb l’Educació en Drets Humans (EDH) i aprendre i practicar eines per actuar com a agents de canvi als centres educatius, entitats socials i de lleure, entenent l’EDH com un fil transversal, conductor i transformador per a la justícia global.

COM? Aprenentatge basat en l’experiència mitjançant metodologies participatives i vivencials i anàlisi crític i constructiu de la realitat.

A QUI VA DIRIGIT? A mestres i professorat (aquest curs tindrà reconeixement en el Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), educadors/es socials, monitors/es i directors/es de lleure, i membres d’entitats que treballen amb infants i joves.

EN QUIN FORMAT?
20 hores presencials: 8 sessions de 2,5 hores de 17.30 a 20.00 hores
10 hores no presencials: lectura de material + posada en pràctica dels aprenentatges

QUAN? Dijous 9, 16 i 23 de febrer, 2, 9, 16 i 23 de març, i 1 de juny de 2017;
ON?: A la seu de LaFede.cat Organitzacions per a la Justícia Global, c/ Tàpies 1-3, Barcelona (Metro L2 i L3, parada Paral•lel)

Places limitades. Data límit de sol·licitud d'inscripcions: fins el 22 de gener. En cas de superar les places previstes, tindran prioritat les educadores i els educadors formals i no formals de centres educatius i entitats vinculades a les entitats col·laboradores del curs.

Per a més informació: formacio@aheadedu.org

Dades
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Sexe *
Municipi *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Quina és la teva motivació per fer el curs? *
Your answer
A quin col·lectiu pertanys? *
La inscripció està dirigida a totes aquelles persones interessades en l'Educació en Drets Humans (EDH) i vinculades al món de l'educació formal i no formal. En cas de superar l'aforament previst, tindran prioritat les persones vinculades a les entitats col·laboradores.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service