Classe magistral amb Oscar Abella
Des de l’Associació Catalana de Tubes i Bombardins us volem convidar al proper curs de tuba i bombardí amb Oscar Abella (solista de tuba i intèrpret d'instruments històrics) que tindrà lloc el proper dia 31 de març de 2019 a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

El número de places d’alumnes estarà limitat a 8 alumnes actius i a 12 alumnes oients*, per tal de garantir que tots els alumnes puguin gaudir de les classes degudament.

DATA:
Diumenge 31 de març de 2019.

HORARI:
De 10:30h a 14h i de 16h a 19:30h.

LLOC:
Escola Superior de Música de Catalunya (Edifici de L'Auditori, C/Padilla 155, Barcelona).

PREU:
Gratuït per als socis i sòcies d’Acatub i els i les alumnes de tuba i/o bombardí de l’Escola Superior de Música de Catalunya.
30€ Alumne actiu d’instrument*
10€ Alumne oient*

PROCEDIMENT D'INSCRIPCIÓ:
1- Per tal d'inscriure's en el curs cal omplir el següent formulari.
2- Una vegada omplerta la butlleta d'inscripció rebreu un correu amb el número de compte on cal fer l’ingrés de l'import que correspon a cada un (si escau).
3- La inscripció no serà efectiva fins que s'hagi realitzat la transferència. Hi haurà un màxim de 4 dies naturals per a realitzar la transferència. En cas contrari l'alumne perdrà la reserva de la plaça.
4- L'admissió de l'alumnat interessat en participar al curs es farà per rigorós ordre d'inscripció, quedant limitat al nombre màxim de places.
5- La data límit d'inscripció serà el dia 24 de març de 2019 (no s’admetrà al curs cap alumne, ni actiu ni oient, que no s’hagi inscrit dins aquest termini).

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de: info.acatub@gmail.com

Per a més informació: http://infoacatub.wix.com/acatub

ORGANITZA:
Acatub

COL·LABORA:
Escola Superior de Música de Catalunya
Buffet Crampon (B&S, Melton)

*Els alumnes actius tindran dret a participar de les classes col·lectives i individuals que el professor determini. L’alumne oient tindrà dret a participar activament de les classes col·lectives que el professor determini, per la qual cosa també serà necessari l’instrument.
Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
DNI *
Your answer
Data de naixement *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Instrument *
Matrícula *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service