Inscripció activitats Club Pirinenc Andorrà
ACTIVITAT *
Ets soci/sòcia del Club Pirinenc Andorrà? *
** Et pots fer soci a la web: www.cpa.ad/socis o a l'enllaç: https://forms.gle/pJaqAnskNeqTBgPH8. La quota inclou l'assegurança anual. Cost: 25€/any
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon mòbil *
** El teu contacte s'afegirà a un grup de Whatsapp per a les comunicacions entre participants i guia.
CONFORMITAT DE SALUT *
Required
CONFORMITAT COVID-19 *
Required
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL *
En compliment de la Llei Qualificada de Protecció de Dades Personals 15/2003, del 18 de desembre, el soci accepta que les seves dades de caràcter personal siguin incorporades als fitxers del club. El CPA utilitzarà aquestes dades per gestionar les relacions amb els seus socis. Ocasionalment, el CPA podrà utilitzar aquestes dades per informar d’ofertes, promocions i altres notificacions de caràcter comercial que els patrocinadors de l’entitat adrecin als seus socis. El soci podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició de la seva informació personal mitjançant una sol·licitud, per escrit i degudament signada, adreçada al CPA. El Club Pirinenc Andorrà podrà captar imatges dels participants durant les classes i les sortides programades i utilitzar-les per a la promoció del Club.
TERMES I CONDICIONS *
** En cas de no poder assistir en una sortida/curs es podrà rebre una compensació en forma de inscripció a d'altres activitats de les nostres escoles i cursos o en una activitat puntual organitzada pel Club, sempre que hi hagi disponibilitat. En cap cas, es retornarà la quota d'inscripció, ni total ni parcial, exceptuant casos justificables de força major (COVID, lesió mèdica, malàltia greu pròpia o familiar...) *** Accepto dur el material requerit de seguretat i personal en les activitats, que es determini per part de l'Entitat. ****Per motiu de l'actual pandèmia de COVID-19 les condicions de les sortides poden modificar-se o anul·lar-se en funció de les indicacions de les autoritats sanitàries. En tot moment, es seguiran les directrius marcades per Govern, per la qual cosa les activitats es poden aturar sense previ avís, reservant-nos el dret de suspendre l'activitat.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy