Апликација за влез во бизнис инкубаторот
Оваа форма за апликација служи како водич за прептриемачите/тимовите и новоформираните компании со цел да аплицираат за добивање статус инкубатор компанија во ПСМ инкубаторот.

Ве молиме одговорете на следните прашања.
Врз основа на вашите одговори во апликацијава, ќе бидете повикани на разговор со комисијата за прием во ПСМ инкубаторот.

За дополнителни информации, контактирајте нé:
Тел.: +389 (0) 2 3103 660
E-mail: info@yes.org.mk

Име и презиме *
Your answer
Име на компанија *
Your answer
Телефонски број *
Your answer
E-mail адреса *
Your answer
Web адреса
Your answer
БИЗНИС ИДЕЈА *
Опишете ја вашата бизнис идеја
Your answer
ГЛАВНИ ЦЕЛИ *
Кои се главните цели на вашиот бизнис и како планирате да ги постигнете?
Your answer
ПОТЕНЦИЈАЛ НА ПАЗАРОТ *
Опишете ги вашите купувачи и целната група за вашиот производ/услуга. Дали веќе имате потенцијални партнери/клиенти?
Your answer
КОНКУРЕНЦИЈА *
Која е вашата конкуренција и која е нивната позиција или удел на пазарот?
Your answer
ИНОВАЦИЈА *
Што е инвентивно кај вашата идеја и која е главната предност пред конкуренцијата?
Your answer
ПРОИЗВОДСТВО *
Какви се вашите производни планови и дали ќе имате надворешни соработници?
Your answer
ДИСТРИБУЦИЈА *
Како планирате да го пласирате вашиот производ или услуга на купувачите?
Your answer
КВАЛИФИКАЦИИ *
Со какви квалификации располагате вие и вашиот тим и дали ви се потребни дополнителни квалификации?
Your answer
ПАРТНЕРИ *
Кои се ваши клучни партнери (технологија, пазар, иден развој, компетенција) и доколку ги немате какви ви требаат?
Your answer
РАЗВОЕН ПРОЦЕС *
Опишете го развојот на вашиот бизнис и на клучните дати во претстојниот период
Your answer
БУЏЕТ *
Колкав буџет ви е потребен за да го пласирате производот/услугата на пазарот? Ако е можно објаснете ги следниве процеси подетално: а) Развој на производ, б) Развој на пазар и организација.
Your answer
ПОТРЕБА ЗА ПОМОШ *
Каква помош очекувате од ПСМ инкубаторот и неговата мрежа?
Your answer
ЗАБЕЛЕШКИ *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service