Aanmelden Platform Samen Sterk in de Regio
Het platform ‘Samen sterk in de regio’ is onderdeel van het programma ‘Organisatiegraad Paramedische Zorg’ en dé plek om in contact te komen, informatie te delen en kennis op te doen met andere paramedici. Organisatiegraad Paramedische Zorg is een initiatief van: het Ministerie van VWS, PPN, PFN, ZN, NZa, KNGF en SKF.

Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen tot het Platform Samen Sterk in de Regio. Je wordt binnen 2 werkdagen toegelaten. Daarna ontvang je van ons een mail met verdere instructies om je profiel aan te vullen en het platform te gebruiken.

Indien van toepassing wordt/worden de regio's waar je werkzaam bent gebruikt om je toe te laten voor een speciale, afgesloten regiogroep. Dit geldt alleen als de regio onderdeel is van de landelijke uitrol van het programma Organisatiegraad Paramedische Zorg.

Door het invullen en versturen van dit formulier ga je akkoord met toelating tot het platform. Wanneer er relevante programmabijeenkomsten worden gehouden in jouw regio zul je via het door jou opgegeven mailadres uitgenodigd worden. Jouw mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Tussenvoegsels
Achternaam *
AGB-nummer *
Naam praktijk/organisatie *
Ben je in een of meerdere van onderstaande regio's werkzaam? *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy