Inschrijving Workshop(s)
Via dit formulier schrijf je jezelf (en eventueel ook je collega's) in voor één of meerdere kunsteducatieve workshop(s) in het Liers Cultuurcentrum. De plaatsen zijn beperkt tot 20 personen per workshop. Deelnemen kost 15 euro per persoon per workshop. Wij reserveren je plaats(en) en bezorgen je deze maand een bevestiging en een factuur.
Email address *
Jouw voornaam en naam *
Jouw gsm-nummer *
Met hoeveel personen wil je inschrijven voor de 'Workshop Vertellen' op woensdag 21 oktober '20 van 14 tot 17 uur? Deze workshop is bedoeld voor leerkrachten kleuter en lagere school.
Met hoeveel personen wil je inschrijven voor de 'Workshop Kinderen & Ipads' op woensdag 20 januari '20 van 14 tot 17 uur? Deze workshop is bedoeld voor leerkrachten kleuter en lagere school.
Met hoeveel personen wil je inschrijven voor de 'Workshop Erfgoed voor dummies' op woensdag 17 maart '20 van 14 tot 17 uur? Deze workshop is bedoeld voor leerkrachten lagere school en secundair onderwijs.
Met hoeveel personen wil je inschrijven voor de 'Workshop Hedendaagse Kunst voor dummies' op woensdag 5 mei '20 van 14 tot 17 uur? Deze workshop is bedoeld voor leerkrachten lagere school en secundair onderwijs.
Heb je nog vragen of suggesties?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy