SingleCross weekend TAVASZ - 2021.03.12-14. REGISZTRÁCIÓ
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/XVhjyRdgm56WiyAr5

FONTOS! Ha nem kapsz a Google-től rögtön automatikus visszajelzést e-mailben, hogy kitöltötted az űrlapot, akkor valamiért nem sikerült az űrlap beküldése. Ez esetben keress fel bennünket, és megoldjuk a regisztrációt.
Ha nem kapod meg a befizetési információt a regisztrációs űrlap kitöltése után egy nappal, akkor a SPAM-ben is nézd meg a leveleid között, mert lehet, hogy oda tette a rendszer. Ha ott sincs, kérjük, jelezd e-mailben felénk.
_______________________________________________________________________________________________

KAPCSOLATBAN ISTENNEL - KAPCSOLATBAN EGYMÁSSAL
Felekezetközi aktív hétvége egyedülállók részére
2021.03.12-14. - INTERAKTÍV ONLINE

„... Engedelmeskedjetek egymásnak...” (Efezus 5:21)

♡ ✝ ☼ 🌈 ☀️ 😎 😆 😂 ❤️ 👍 ✔︎ ♂ ♀

Ha Te is megtaláltad már Istent és egyedülálló vagy, akkor ez a hétvége Neked szól! Csatlakozz MÁRCIUS 12-től 14-ig egy hétvégi lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!
Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor itt a helyed!
- Vidám, baráti hangulatú online, interaktív programok, játék!
- Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...
- Dicséret és ima - meg még ami belefér... :)
- ISTEN jelenléte!

Ha voltál már SCW-n, és ismered a programok menetét, akkor azt képzeld el átültetve egy online, interaktív felületre!

A csatlakozáshoz szükséged lesz stabil internetkapcsolatra, mobil eszközre (laptop, PC, tablet, okostelefon), lehetőleg mikrofonos fejhallgatóra, webkamerára, ZOOM legfrissebb alkalamzásban történő regisztrációra (www.zoom.us).

Szolgál:
Bánki Lajos (Golgota Budapest)
Bolyki László (Biatorbágyi Keresztyén Testvérgyülekezet)
Fóris Attila (Budapesti Autonóm Gyülekezet)
Perjesi István (Agapé)

Dicsőítésben:
Fridvalszki Gréta
Tóth Sára
Hegedűs Dávid
4is5

Kapcsolódj be, Téged is várunk!

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló élethelyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Idei online alkalmunkon is történt olyan találkozás, ami hamarosan gyümölcsöket bont - dicsőség az Úrnak! Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény!

IDŐPONT:
2021.03.12-14. (péntek estétől vasárnap délutánig)

HELYSZÍN:
online, interaktív élő alkalom interneten keresztül (ZOOM alkalmazással - www.zoom.us)
Részletes útmutatót küldünk a sikeresen regisztráltaknak.

FONTOS:
Az eseményen most korhatárra való tekintet nélkül minden 20 év feletti újjászületett, egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvérünk részvételére számítunk, akik gyülekezethez tartoznak. A jelentkezéshez a pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlást aláírva kérjük e-mailben visszaküldeni legkésőbb a rendezvény kezdete előtt két nappal az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címünkre. (A dokumentum https://drive.google.com/open?id=1CY92q2w7lYO4OfAWY4k4d1hxuG5U3yXx linken található!)
Ha már korábban elküldted az ajánlást, már újra nem kell küldened!

A programot megbontani nem tudjuk, csak teljes egészében van mód részt venni jelentkezési és befizetési sorrendben.

RÉSZVÉTEL KÖLTSÉGE:
REGISZTRÁCIÓS DÍJ - a feltüntetett határidőig ELŐRE UTALÁSSAL fizetendő a szervezési költségekhez való hozzájárulás minimum összege. (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél/tudnál járulni a programhoz, azt megköszönjük, és azt is kérjük jelezni!)

EARLY: 02.29-ig beérkező fizetések esetén 7300 Ft,
NORMAL: 03.08-ig beérkező fizetések esetén 9500 Ft,
+ OVER: 03.08. után 14 500 Ft.
Lemondásra nincs lehetőség!

FIZETÉS:
A REGISZTRÁCIÓS DÍJ utalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról e-mailben fogjuk tájékoztatni a sikeresen regisztrált résztvevőket. A befizetéseket a visszaigazoló e-mail után (legkésőbb a fent jelzett fizetési határidőig) kérjük teljesíteni!

HA JÖNNI SZERETNÉL, MI A TEENDŐ?
1. Töltsd ki figyelmesen a regisztrációt! (HATÁRIDŐ - az árak eltérőek!)
A nem kötelező kérdésekre adott válaszokkal a szervezőket segíted.
2. Várj a visszaigazoló e-mailünkre!
(Ha egy napon belül nem kapsz visszajelzést, valószínűleg valami gond van a jelentkezéseddel, úgyhogy keress meg bennünket az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen!!)
3. A visszaigazolt REGISZTRÁCIÓS DÍJ-at utald át a visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlaszámra, a jelzett közleményt pontosan írd az utaláshoz! A regisztráció csak a befizetéssel együtt és vezetői ajánlással érvényes, az adott költséget csak fizetési határidőn belül történő utalásoknál tudjuk biztosítani (kivéve várólista).
4. Figyelmesen olvasd el az infókat a leveleinkben!
5. Végül pedig csatlakozz online!!!

+1 és legfontosabb: készülj erre a hétvégére, és imádkozz azért, hogy Isten ismét különleges módon legyen ott velünk mindenben!

ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!

Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:
www.singlecross.hu, info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com, 06 50 109 2785
www.facebook.com/SingleCross

Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata
„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 1 Móz 2,18

(Programváltozás jogát fenntartjuk!)
A részvevőkről adatokat nem adunk ki!​

FONTOS!!!
SingleCross SZABÁLYZAT-ban a részvételi feltételek, lemondási információk itt találhatók:
https://szbraz.wixsite.com/singlecross/copy-of-adatkezelesi-tajekoztato
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
Email address *
Vezetékneved *
Keresztneved *
Telefonszámod *
Állampolgárságod *
Lakcímed - ország *
Lakcímed - irányítószám *
Lakcímed - város *
Lakcímed - utca, házszám *
Lakcímtől eltérő számlázási cím esetén a számlázási cím:
Számla elszámolása esetén adószám:
Születési dátumod *
MM
/
DD
/
YYYY
Születési helyed *
Nemed *
Gyülekezeted neve *
Gyülekezeted vezetője: *
Gyülekezetvezető e-mail címe: *
Gyülekezetvezető telefonszáma:
Státuszod *
Vezetői ajánlás *
Részt vettél már SingleCross rendezvényen? *
Required
Hol hallottál az eseményről? *
Ha ajánlotta valaki a rendezvényt, hogy hívják?
Ha a részvételhez anyagi támogatásra van szükséged, kérjük írd meg, mekkora összeg hiányzik, és röviden indokold!
Ha szeretnéd a SingleCross misszióját anyagilag támogatni, vagy szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy olyanok is részt vehessenek, akik egyébként nem tudnák kifizetni, kérünk, itt jelezd a felajánlott támogatás összegét, és a saját részvételi díjad befizetésével együtt fizesd majd be! KÖSZÖNJÜK!
Írd meg, mi az a téma, vagy kérdés, ami leginkább foglalkoztat az egyedülállósággal kapcsolatosan!
Fentieket elolvastam, tudomásul vettem. Fent megadott adataim megfelelnek a valóságnak, minden rám vonatkozó adat a saját adatom. Szeretnék aktívan részt venni a SingleCross weekend programon. Tudomásul veszem, és elfogadom, hogy az eseményről promóciós jelleggel készül fénykép és videófelvétel, amin adott esetben én is szerepelhetek. Tudomásul veszem, és elfogadom, hogy a regisztrációs díj a befizetés után nem kerül visszafizetésre (lemondásra így nincs lehetőség). *
Tudomásul veszem, és elfogadom, hogy a SingleCross szervezői csapata tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a személyes adatokat. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli - figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre -, kizárólag a szállás és a rendezvény érdekében valamint saját programjairól való tájékoztatás keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Mint jelentkező/résztvevő tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulásomat önként és határozatlan időre, visszavonásig adom. A jelentkező/résztvevő az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza. Módosítási, törlési szándékodat írásban az info@singlecross.hu vagy a singlecross2017@gmail.com email címen kérheted, melyet 3 munkanapon belül végrehajtunk. Hozzájárulok adataim kezeléséhez a fenti linken elérhető ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ alapján. *
A sikeres regisztrációról e-mailben értesítünk! A RÉSZVÉTELI DÍJ átutalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról is ebben fogunk tájékoztatni.
Isten áldását kívánjuk Neked!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy