Wachtlijst tweede optie GRAAD 4
Nadat je je hebt ingeschreven voor een atelier in GRAAD 3 of 4 van SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst, heb je de mogelijkheid om je op de wachtlijst te zetten voor een tweede atelier. Daarvoor betaal je geen bijkomstig inschrijvingsgeld, enkel een bijkomende materiaalkost van € 10. Enkel studenten die zijn ingeschreven in een opleiding SPECIALISATIE, kunnen onmiddellijk inschrijven voor een tweede atelier vanaf 16 juni. Huidige studenten in een tweede optie komen automatisch op de wachtlijst voor dat tweede atelier en genieten voorrang.

Nadat de inschrijvingen zijn afgesloten, wordt deze wachtlijst eind september behandeld volgens volgorde van registratie en voorrang. Je wordt dan ook op de hoogte gebracht of je er uiteindelijk bij bent.

Om een correcte behandeling van de wachtlijst te kunnen garanderen, vragen we om het formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen met de gegevens uit de lesroosters en daarbij het voorbeeld te volgen. Voor vragen of hulp bij je inschrijving kan je telefonisch of per mail terecht op het secretariaat.

Let op! Alleen door onderstaand formulier in te vullen, kom je op de wachtlijst, en dus niet door je voorkeuren door te mailen.

SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst
Dirk Boutslaan 60-62, 3000 Leuven
academie@leuven.be | +32 (0)16 22 08 70
Email address *
Voornaam & naam *
Telefoonnummer *
In welk atelier ben je reeds ingeschreven? *
Voor welk atelier wens je je in te schrijven op de wachtlijst? Maak een keuze: *
Bij welke leerkracht wens je les te volgen, in welk traject en op welk(e) lesmoment(en)? (bijvoorbeeld: Ann Renders - 10u - ma, di, don) *
Eventuele opmerkingen:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy