Inscripció en Tallers: Persones consumidores versus ciutadania digital
Inscripció als Tallers: Persones consumidores versus ciutadania digital organitzats per ACICOM, amb la col·laboració de la Direcció General de Comerç i Consum de la GVA i de l'equip de Dietètica Digital https://dieteticadigital.net/ 
Assistència prèvia inscripció amb el següent formulari. Assistència virtual.
Més informació en:
https://www.acicom.org/abierta-inscripcion-taller-personas-consumidoras-versus-ciudadania-digital/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom / Nombre *
Cognoms / Apellidos *
E-mail *
Telèfon / Teléfono
Municipi / Municipio
Eres d'alguna associació o col·lectiu? Quina? / ¿Eres de alguna asociación o colectivo? ¿De cual?
En quines sessions vols inscriure't? / ¿En qué sesiones quieres inscribirte? *
Us facilitem la participació virtual; però necessitem saber com ho faràs.
Required
Treballes o col·labores amb algun espai o col·lectiu de formació o usos digitals?/ ¿Trabajas o colaboras con algún espacio o colectivo de formación o usos digitales?
Posa el nom en cas afirmatiu
Vols formular alguna pregunta, observació o suggeriment al professorat i dinamitzadors dels tallers?/ ¿Deseas formular alguna pregunta , observación o sugerencia al profesorado y dinamizadores de los talleres?
Desitges implicar-te amb nosaltres en els temes relacionats amb la comunicació, la dieta mediàtica i digital, faules o notícies falses, o algun altre tema en concret/ ¿Deseas implicarte con nosotros en los temas relacionados con la comunicación, la dieta mediática , noticias falsas, o cualquier otro tema ?
Especifica quins temes t'interessen més o en quals pots aportar més
Tractament de les dades
Les vostres dades personals s’incorporaran als fitxers de l’associació no lucrativa ACICOM-Associació Ciutadania i Comunicació únicament per a la finalitat d'informar-vos de les activitats i iniciatives desenvolupades des de la nostra/vostra organització. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a ACICOM-Associació Ciutadania i Comunicació C/ Sant Ferran, 12 - 202 46001-València o per correu electrònic a gerencia@acicom.org 


Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy