Gestionarea Stresului și Traumei - Teorie și Practică/Coping with Stress and Trauma – Theory and Practice
Please see below for ENGLISH

cu Dr. Ofra Ayalon, Psiholog, Expert în Traumă și Terapeut de familie
Director al NORD COPE CENTER, ISRAEL

Seminarul se concentrează asupra efectelor stresului și traumei în viața noastră și asupra descoperirii unor modalități de a face față stresului și a vindecării traumei.
Acest seminar experimental oferă o oportunitate excepțională de extindere a conștiinței prin utilizarea Cardurilor Metaforice/Terapeutice.
Cardurile terapeutice/metaforice reprezintă o un instrument captivant în trusa profesională pentru terapeuți individuali, de familie și de grup, coaches, facilitatori de grup și psihologi educaționali. Cardurile ajută la declanșarea proceselor de încredere, de conexiune și de comunicare sigură între terapeut și client, în procesele individuale și de grup.
Cardurile ne ajută să vedem o realitate dincolo de cea familiară. Putem descoperi oportunități de a face față stresului din viața de zi cu zi și de a dezvolta resurse semnificative de coping în tratarea traumelor.
Folosim cardurile pentru a trece peste o varietate de polarități atât în experiența noastră interioară, cât și în relațiile noastre interpersonale cum ar fi: între raționament și emoție, între copilul interior și adult, între disperare și speranță, între visuri și împlinire.

The seminar focuses on body/mind effects of stress and trauma in our life and on discovering ways of coping with stress and healing the trauma.
This experiential seminar offers an exceptional opportunity of expanding consciousness by using Metaphoric/Therapeutic Cards.
Therapeutic/Metaphoric Cards are an exciting addition to the professional tool box for individual, family and group therapists, coaches, group facilitators and educational psychologists. The cards help trigger processes of trust, bonding and safe communication between therapist and client, in individual and group processes.
The cards help us envision a reality beyond the familiar. We can discover opportunities to cope with stress of everyday life and to develop meaningful coping resources in dealing with trauma.
We use the cards to bridge over a variety of polarities both in our inner experience and in our interpersonal relations such as: Between reason and emotion, between the inner child and the adult, between despair and hope, between dreams and fulfillment.

Cine susține seminarul/Speaker:
Dr. Ofra Ayalon este psiholog senior, terapeut de familie, specialist în stres și traumă și coach internațional.
În decursul a 35 de ani de cercetare academică și de profesorat la Universitatea Haifa, ea a dezvoltat un interes global de activități ca și consultant de traume la diferite ONG-uri de sănătate mentală din întreaga lume. Contribuția sa principală constă în construirea de programe de intervenție și de formare a profesioniștilor din domeniul sănătății mintale în sprijinirea comunităților traumatizate și a familiilor, acordând o atenție specială copiilor care trăiesc în medii periculoase.
Publicațiile ei acoperă domenii precum terapia familială, violența domestică, divorțul, ostilitățile de război, pierderea și decesul, precum și formarea în domeniul nonviolenței, prevenirea sinuciderilor și reconcilierea.
Ofra Ayalon are o mare credință în resursele inerente de coping care trăiesc în spiritul omului atât al tinerilor, cât și al celor vârstnici. Ea caută mereu cheile pentru a deschide și a valorifica resursele ascunse, cheile care ne sunt oferite de mintea creativă.
Cărțile și atelierele sale sunt ca niște cutii de comori pline de idei pentru folosirea mijloacelor creative pentru scopuri terapeutice. Metode speciale cu carduri metaforice verbale și non-verbale, povestiri și imagistică ghidată sunt folosite pentru a transforma stresul într-o provocare pentru creștere.
În cadrul formărilor sale, ea folosește o gamă largă de cărți metaforice bine cunoscute, care sunt o combinație de metafore, intuiție/imaginație, resurse, asociere, învățare, emoții ("M.I.R.Ac.L.E. CARDS").
Cardurile sunt foarte utile unui număr considerabil de experți terapeuți de diferite orientări.
Dr. Ayalon formează psihologi, terapeuți, consilieri și educatori în folosirea noului instrument - cardurile metaforice/terapeutice pentru a îmbunătăți resursele de adaptare pentru persoane și grupuri.

Când/When: 24-26 mai 2019, orele 10-18 in fiecare zi, cu pauze de prânz și de cafea/May 2019, 24-26, from 10 am to 6 pm, with coffee breaks and lunch break.

Atenție! Vă rugăm să vă înscrieți doar dacă puteți participa integral în toate cele trei zilele. Seminarul este conceput în mod terapeutic și este important să participați la toate momentele lui pentru a avea un proces complet și a beneficia profund de efectele sale.
Attention! Please enroll only if you can participate in all three days. The seminar is therapeutically designed and it is important to take part in all its moments to have a complete process and profoundly benefit from its effects.

Unde/Where: Sala 108, Et. 1, Cladirea Formenerg, B-dul Sincai nr. 3, www.formenerg.ro

Contribuție/Price: 180 de euro/180 EUR (240 de euro după data de 10 mai/240 EUR after 10th of May) la cursul BNR al zilei. După înscriere veți primi prin email detaliile de plată.
Facturile fiscale le voi da in timpul seminarului.

Organizator: Asociația Transpersonală Română - Camelia Hârjău – 0731.854.383, camelia.harjau@gmail.com

 Sesiuni individuale cu Dr. Ofra Ayalon. Când: 27 mai – 5 locuri disponibile.
 Prețul sesiunii: 60 de euro. Traducere: 36 de lei. Înscrieri sesiuni individuale http://bit.ly/2s7cuKz

Termeni și condiții

Prin înregistrarea la Seminarul ”Gestionarea Stresului și Traumei - Teorie și Practică” vă exprimați acordul să respectați integral ”Termenii si condițiile” de participare la seminar descrise in continuare. Ele vă definesc cadrul în care se desfășoară seminarul.

Necitirea acestor informații NU vă scutește de obligativitatea respectării lor.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE
Asociația Transpersonala Română nu îşi asumă răspunderea pentru orice daune, pierderi sau prejudicii survenite ca urmare a utilizării materialelor şi informaţiilor conținute în seminarii sau utilizate în afara seminariilor sale.

CONDIȚII DE ANULARE
1. Renunțarea la participarea la eveniment se poate face doar prin email: camelia.harjau@gmail.com
2. Taxa de participare se returnează în proporție de 90% (se reține 10% comision de administrare) dacă renunțați la participare in termen de maxim 10 zile înainte de data seminarului. Ulterior acestei date taxa de participare nu mai poate fi returnată și poate fi transferată către alte evenimente organizate de Asociația Transpersonală Română.
3. Neparticiparea integrală la toate activitățile din programul seminarului nu vă oferă dreptul de a cere restituirea integrală sau parțială a taxei de participare și nici dreptul de a primi diploma de participare la seminar.

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Datele personale pe care ni le furnizați pot fi folosite în mai multe moduri, de exemplu, pentru:
- Scopuri de marketing
- Analize statistice

Nu vom dezvălui nici o informație pe care o deținem despre dvs. vreunei companii din exteriorul Organizatorului. Pentru informații suplimentare cu privire la modul de utilizare a informațiilor și de păstrare a securității informațiilor personale și la drepturile de a accesa informațiile pe care le avem despre dvs., vă rugăm să ne contactați.
Numele si Prenumele/Name and Surname *
Email *
Numărul de telefon/Phone number *
Ce profesie aveți?/What is your profession? *
Daca aveti nevoie de factura va rog completati datele de facturare (datele firmei, CUI, J, etc.)
De unde ați aflat de seminar? (numele persoanei de la care știți de eveniment, Facebook, Altă sursă - precizați)/How did you find out about the seminar? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy