Recorda clicar a ENVIAR perquè la teua inscripció es registre com a vàlida. Rebràs un correu de confirmació d'inscripció. MOLTES GRÀCIES PER LA TEUA PARTICIPACIÓ./Recuerda clicar a ENVIAR para que tu inscripción se registre como válida. Recibirás un correo de confirmación de inscripción. MUCHAS GRACIAS POR TU PARTICIPACIÓN.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
CONCURS DE DIBUIX MiCe 2022. DIBUIXANT la MiCe, la meua pel·li preferida. / CONCURSO DE DIBUJO MiCe 2022. DIBUJANDO la MiCe, mi peli preferida.
BASES DEL CONCURS DE DIBUIX MiCe 2022 / BASES DEL CONCURSO DE DIBUJO MiCe 2022
Pots llegir i descarregar les bases i la plantilla de dibuix del Concurs,  en el següent enllaç. / Puedes leer i descargar las bases y la plantilla de dibujo, en el siguiente enlace.
http://www.micevalencia.com
Acceptació de les bases / Aceptación de las bases *
L'acceptació expressa de les BASES DEL CONCURS DE DIBUIX MiCe 2022 és condició indispensable per a la validesa de l'inscripció. / La aceptación expresa de las BASES DEL CONCURSO DE DIBUJO MiCe 2022 es condición indispensable para la validez de la inscripción.
Required
AUTORITZANT / AUTORIZANTE
Nom i cognoms de l'autoritzant / Nombre y Apellidos del autorizante. *
Persona major d'edat en qualitat de  personal docent o qualsevol càrrec directiu del centre educatiu dels participants. / Persona mayor de edad en calidad de personal docente o cualquier cargo directivo del centro educativo de los participantes.
Com a / Como: *
NIF de l'autoritzant / NIF del autorizante *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ASOCIACION CULTURAL JORDI EL MUSSOL. Report Abuse