Uusi ura eläkkeellä

Webinaari 17.4.2023 klo 18:00 järjestäjänä Suomen Logoterapiainstituutti Oy.

Eläkkeelle siirtyminen ei aina tarkoita työuran loppumista. Yhä useammalle meistä eläkkeelle jääminen merkitsee nykyisin vapauden ja rentoutumisen lisäksi myös uuden uran aloittamista. Uusi ura voi merkitä monia erilaisia asioita, kuten yrittäjyyttä, vapaaehtoistyötä, koulutusta, yhteiskunnallista vaikuttamista tai vaikkapa kokonaan uutta työpaikkaa.

Eläkeikä on myös aika, jolloin identiteettimme, se miten oman itsemme ja maailman näemme, voi muuttua. Monelle meistä eläkeikä on myös aikaa, jolloin mietimme oman elämän merkityksellisyyttä ja tarkoituksellisuutta.

Meillä saattaa olla vielä kirkastumaton unelma uudesta ”urasta”, mutta emme oikein tiedä mitä ja miten. Uudessa tilanteessa ajankäyttö; vapaan, perheen, ystävien ja työn suhde sekä työn tekemisen tavat tulevat uudelleen pohdittaviksi: ”Mitä oikeasti haluan tehdä, miksi ja miten?”

Webinaarissa pohditaan, miten logoterapeuttisesta ajattelusta käsin voisimme kirkastaa unelmaamme uudesta ”urasta” eläkkeellä ja vahvistaa tarkoituksellisuuden kokemusta tässä ainutkertaisessa elämänvaiheessamme.

Webinaarissa on puhumassa logoterapeutti LIF®, työnohjaaja Story ry ®, työelämävalmentaja LTI®, työyhteisösovittelija® Tuija Widén. Viimeiset neljätoista vuotta Tuija on toiminut koulutus- ja valmennusyrittäjänä ja tekee parhaillaan YAMK:n opinnäytetyötä aiheesta.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja halutessasi osallistumaan keskusteluun

Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on osa kuukausittain toistuvaa luentosarjaa.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Osallistun Webinaariin *
Haluan saada Logoterapiainstituutilta tiedotteita tulevista tapahtumista *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy