Пријава за обука за анализа и статистики на податоци во MS Excel со примена на Pivot Table
Драги млади,

Ви благодариме за интересот за вклучување во обуката за анализа и статистики на податоци во MS Excel со примена на Pivot Table во рамки на проектот „МладиХаб-Дигитална младина“. Учеството на обуката не се наплаќа, но, за да обезбедите пристап до истата неопходно е да спроведете општокорисна работа на некој од начините што ги нудиме.

Со оглед на тоа што капацитетите на сите обуки се ограничени, ве молиме земете предвид дека пополнувањето на пријавата не гарантира и учество на обуката. Избраните кандидати ќе бидат контактирани преку е-mail. Затоа, ве молиме, редовно проверувајте си го вашиот inbox. :)

Поздрав,
МладиХаб
Пристапот до обуката ќе го обезбедам преку/Мојата општокорисна работа ќе завршам на следниот начин: *
Име и презиме *
E-mail *
Телефон *
Возраст *
Место на живеење *
Етничка заедница: *
Род *
Степен на образование *
Работен статус *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy