Adopteer een Krashnees
Hallo!

Krashna gaat deze zomer weer op tournee! Van 29 juni t/m 7 juli zijn wij te vinden in concertzalen en kerken in Praag, Krakau en Amsterdam en zullen we naast geweldige concerten een gezellige reis beleven. En daar hebben we uw hulp hard bij nodig!

Met het onderstaande formulier kunt u een Krashnees, sectie, of instrument adopteren. De tweede violen, uw eigen kennis(sen), de tenoren, de grote trom, alles is toegestaan!

Let op! Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail met daarin een link naar een betaalverzoek. Door op deze link te klikken kunt u het gewenste bedrag naar ons overmaken. 75% hiervan zal naar de tournee gaan, de overige 25% wordt in mindering gebracht op de tourneebijdrage van uw geadopteerde Krashnees. Als u een sectie/instrument adopteert, wordt de korting verdeeld over de desbetreffende sectie/instrumentengroep. Als u liever wilt dat 100% van uw bijdrage naar de tournee gaat, kunt u altijd onze mascotte TourCie Teddy adopteren. 

Heel hartelijk bedankt voor uw steun en bijdrage! Voor vragen kunt u ons altijd bereiken door een mail te sturen naar tourcie@krashna.nl

Groeten,

De Krashna TourCie
Sean, Esther, Michiel, Thomas, Duschka, Marije en Lokke

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voor- en achternaam *
Ik adopteer...  *
Met een bedrag van... *
Woonadres - Als bedankje zal u tijdens de tournee een kaartje ontvangen van degene die u geadopteerd heeft.  *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy