INSCRIPCIÓ CONFIRMACIÓ CURS 2018/2019
Benvolguts amics:

En aquest formulari podeu inscriure-us per al Curs de Confirmació d'Adults.

Aquest curs es durà a terme a la Parròquia Sant Cebrià de Valldoreix, durant 10 dissabtes alterns a les 20h. de la tarda, després de la Missa de 19h. Començarà el primer dissabte d'advent, dia 1 de desembre, i durarà fins al 4 de maig, quan vindrà el Sr. Bisbe a impartir el sagrament de la Confirmació.

A continuació teniu una imatge amb les dates de les 10 sessions. Si no poguéssiu assistir a alguna en concret, no us preocupeu, ja buscaríem un altra dia per recuperar-la.

Per a qualsevol qüestió, parleu amb el mossèn, o escriviu un mail a pvalldoreix@gmail.com .

Moltes gràcies i benvinguts,
COGNOMS DEL CANDIDAT *
Your answer
NOM DEL CANDIDAT *
Your answer
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
DOMICILI *
Your answer
LOCALITAT *
Your answer
TELÈFON MÒBIL *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
BAPTISME *
Si no heu rebut encara el Baptisme, aquesta catequesi us servirà també, i rebreu tota la Iniciació Cristiana (Baptisme, Confirmació, Eucaristia) el mateix dia. Si ja esteu batejat, indiqueu-ho a continuació. Si no esteu batejat a Sant Cebrià, haureu de portar durant el curs un certificat de baptisme.
PRIMERA COMUNIÓ *
SAGRAMENT DEL MATRIMONI?
Expliqueu breument si heu rebut el sagrament del matrimoni o esteu a punt de fer-ho, i amb qui, i si la vostra parella ja està confirmada o no, si farà el curs amb vosaltres, etc.
Your answer
CONSENTIMIENTO TRATAMIENTO DE DATOS DE CARACTER PERSONAL *
De acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, yo doy mi consentimiento para que los datos de contacto que figuran en este formulario sean incluidos en un fichero titularidad de la Parroquia de Sant Cebrià de Valldoreix (i) a los efectos de la preparación y desarrollo del curso de catequesis y para su uso por ésta para mantener el contacto con su titular, enviando información sobre cualquier cuestión relacionada con las actividades propias de la Parroquia, tales como: actividades de culto, retiros, catequesis, cursos, conferencias, campamentos, convivencias, o cualquier otro evento propio de su función. Declaro estar informado/a sobre los derechos que me asisten al acceso, rectificación, cancelación y oposición de mis datos personales que figuran en dichos ficheros, pudiendo ejercerlos dirigiéndome por escrito ante Parroquia Sant Cebrià, en la plaça de l’Esglesia 7, de Valldoreix.- pvalldoreix@gmail.com
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service