Az anya és az újszülött elhelyezése szülés, születés után - felmérés
Semmelweis Mozgalom a szülészet újjászületéséért felmérést végez a magyarországi szülészeteken a Családbarát szülészeti ellátás bizonyos lépéseinek megvalósulásáról. (>>> https://www.hbcs.hu/uploads/jogszabaly/3016/fajlok/EMMI_szakmai_iranyelv_csaladbarat.pdf)

A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek és az általános etikai normáknak megfelelően bizalmasan kezeljük, ezeket harmadik félnek ki nem adjuk, kizárólag statisztikai célra használjuk fel. Személyre szóló visszakereshetőséget semmilyen módon nem teszünk lehetővé mások számára. Az így kapott, összesített eredményeket további munkánk során felhasználjuk, publikáljuk.

Jelen felmérésünkben arra keresünk választ, hogy a születés után az anya és az újszülött elhelyezése, kapcsolata milyen módon valósul meg az egyes intézményeken belül vagy szülészeti szolgáltatónál.

Választ várunk a szülészeti ellátásban részt vevő családoktól, édesanyáktól, valamint az ellátó intézményektől, legyen az bár szakorvos, szülésznő, bába, dúla/doula, védőnő, csecsemős vagy olyan szakdolgozó, aki az anya és újszülött ellátásában részt vesz vagy egyéb módon rálátása van.

Köszönöm, hogy időt szakít a felmérés kitöltésére, mely max. 10 percet vesz igénybe.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név (nem szükséges megadni)
Vezetéknév, Keresztnév, titulus
Legmagasabb iskolai végzettsége *
Életkor *
Lakhely *
Telefonszám
formátuma: +36 20 1234567
Jelen felmérésben válaszaimat ... szeretném megadni *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy