Desembroodworkshop 29 februari 2020
Desem is een mengsel van bloem of meel en water dat je een aantal dagen laat fermenteren. Tijdens die dagen verzuurd het deeg door de micro-organismen in de meel. Dit verzuurde deeg kun je vervolgens gebruiken als rijsmiddel om brood mee te bakken. Tijdens de workshop desembrood bakken komen alle stappen van het bakken met desem voorbij en laat ik je zien hoe je dit thuis, ook met weinig apparatuur kunt doen. Je leert je eigen desem maken en onderhouden, het kneden van je deeg, het vormen van je brood en natuurlijk het bakken.
Bij deze workshop ligt de nadruk op alles wat er te vertellen is over desem en het beantwoorden van de vragen van de deelnemers. En uiteraard mag je het brood gebakken tijdens de workshop lekker mee naar huis nemen! Wij zullen tijdens de workshop werken met tarweproducten, en producten die minimale sporen van noten kunnen bevatten. Deze workshop is dus niet geschikt voor mensen met een gluten intolerantie of allergie. Mensen met een noten allergie kunnen in principe gewoon deelnemen, maar de broden die we tijdens de workshop bakken kunnen dus sporen van noten bevatten. De workshop begint om 09.00 uur en duurt ongeveer 3 uur. Kosten zijn €65 p.p.

Bammetje Bakery
Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht

Gelieve het workshop bedrag zelf over te maken naar rekeningnummer NL12KNAB0257201300 van de Knab Bank t.n.v. Bammetje Bakery
Email address *
Voornaam + Achternaam *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Selecteer met hoeveel personen je deelneemt *
Required
Via de onderstaande link kan je kennis nemen van de algemene voorwaarden. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy