FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: Formació sobre la fórmula cooperativa (dimensió econòmica, comercial i recursos a disposició)
INFORMACIÓ BÀSICA
Públic objectiu: persones emprenedores que explorin la possibilitat de crear una cooperativa, associacions o SCP que es vulguin transformar en cooperatives o cooperatives en fase de constitució o recentment constituïdes.
Dates: 3, 5, 7, 10, 12, 14, 17 i 19 de juliol
Horari: de 10:00 a 14:00 del matí
Lloc: Cafè de Mar (Santa Rita 1, Mataró)
Data límit inscripcions: 26 de juny 2017
Preu: gratuït

Una vegada complimentat el formulari rebreu un correu de confirmació de plaça al curs.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Formacions a les que voleu assistir *
Required
Nom *
Primer cognom *
Segon cognom *
DNI o NIE persona participant *
Sexe *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nivell d'estudis *
Persona amb discapacitat *
Entitat *
Càrrec
Municipi de residència *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
En compliment de l'art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s'incorporaran al fitxer "Subvencions de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom". La finalitat del fitxer és gestionar les subvencions que atorga la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment. Així mateix, s'incorporaran al fitxer de l'Ateneu Cooperatiu del Maresme, de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius del programa Aracoop, amb la finalitat de poder atendre la seva petició, així com per mantenir-vos informats sobre qüestions relatives a les activitats vinculades al mateix Ateneu i els seus serveis. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al correu  ateneucoopmaresme@gmail.com indicant clarament en l'assumpte "Exercici de Dret LOPD".
Aquesta és una accio formativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, impulsada per l'Ajuntament de Mataró, amb el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.


Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy