Aplikacion për Punëtori FALAS për Studentë të Universitetit të Prishtinës.
VentureUP - Qendra e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit e Universitetit të Prishtinës, ofron punëtori dhe trajnime FALAS në fusha të ndryshme profesionale, për studentët e të gjitha fakulteteve dhe departmenteve të UP-së.

Këto Punëtori mundësohen nga VentureUP (Universiteti i Prishtinës) në kuadër të projektit të mbështetur nga EU Commission.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of VentureUP. Report Abuse