Otvoreni podaci za uspešnije poslovanje
"Otvoreni podaci za uspešnije poslovanje" je poludnevni program praktičnih obuka namenjen zaposlenima u mikro, malim i srednjim preduzećima iz Beograda, Subotice i Novog Sada. Cilj programa jeste da osnaži mikro, mala i srednja preduzeća u Srbiji znanjem o otvorenim podacima u Srbiji i osnovnim veštinama analize i obrade podataka koje im mogu pomoći da unaprede svoje poslovanje.

Program se sastoji iz sledećih celina:

- predavanja na temu značaja, upotrebe i različitih biznis modela zasnovanih na otvorenim podacima; kroz predavanje će biti objašnjen proces data transformacije i dat pregled alata koji se mogu koristiti za analizu i obradu podataka
- praktičnog dela na kom će polaznici uz asistenciju predavača i mentora imati priliku da analiziraju relevantne primere otvorenih podataka.

Pored otvorenih podataka dostupnih na nacionalnom portalu otvorenih podataka (https://data.gov.rs) i na drugim internet lokacijama, učesnicima će za praktičan rad biti obezbeđeni i ponuđeni i dodatni podaci obezbeđeni od strane organizatora programa.

Događaji se održavaju u okviru Nedelje otvorenih podataka 2019, u sklopu projekta “Otvoreni podaci – otvorene mogućnosti” koji sprovode Program Ujedinjenih nacija za razvoj i Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, uz podršku Svetske banke i Fonda za dobru upravu Ujedinjenog Kraljevstva.
Za koji događaj se prijavljujete? *
Ime i prezime *
Your answer
Naziv kompanije u kojoj ste zaposleni *
Your answer
Web adresa kompanije
Your answer
Pozicija na kojoj radite *
Your answer
Vaša email adresa *
Your answer
Da li koristite otvorene podatke u svojoj kompaniji? *
Koje podatke prikupljate i koristite u svojoj kompaniji? *
Your answer
U koje svrhe trenutno koristite interne podatke u svojoj kompaniji? *
Your answer
Koje alate trenutno koristite za analizu i obradu podataka *
Required
Da li i na koji način planirate da dodatno iskoristite interne podatke svoje kompanije? *
Your answer
Navedite nekoliko ideja upotrebe otvorenih podataka za koje smatrate da bi mogle da unaprede poslovanje Vaše kompanije *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Logikka. Report Abuse - Terms of Service