Online tehetséggondozó programozás szakkör 2020 jelentkezés (Agoston)
Kerem mindenki a szuleivel toltse ki a kerdoivet.


Szeretnénk a figyelmetekben ajánlani a következő lehetőséget:
Weisz Ágoston, egykori táboros diákunk online programozás szakköröket tart érdeklődő motivált gyerekeknek 8-16 éves korig, tudás szerint csoportokra bontva. Januártól új gyerekek csatlakozhatnak a programhoz, mert új csoportot indít.

Ágoston 4 éve a Google-nél dolgozik Zürichben, ma már senior software engineerként. Közel 10 éve foglalkozik tehetséges gyerekekkel. Sok egykori és jelenlegi tanítványa szerepelt sikeresen a nemzetközi informatikai diákolimpiákon, országos versenyeken (IOI, CEOI, OKTV). Ez a programban azonban egyáltalán nem versenyfelkészítésről szól, hanem a programozás egyéni és csoportos öröméről. Bátran csatlakozzanak olyanok is, akikben fel sem merül, hogy programozóversenyen indulnak.

A programról
Elsősorban online, önalló, illetve közös munkán alapuló rendszerben zajlik a programozás tanítása. A gyerekek számára egy hosszútávú anyag biztosított, feladatokkal, segítséggel, amit a saját tempójukban tudnak feldolgozni. Emellett online konzultációk, illetve az új anyagrészek online oktatása biztosítja, hogy mindenki megfelelően tudjon haladni. Az online alkalmaktól függetlenül bármikor kérhetnek es kapnak segítséget a gyerekek. Kialakult egy több mint 60 főből álló gyerekközösség, amelyben a gyerekek egymásnak is segítenek, és egymást is biztatják es motiválják. Alkalmanként közös online társasjáték eseteket is tartunk.

Kiknek ajánljuk?
Elsősorban a 8-14 éves korosztálynak, de 16 éves korral bezárólag lehet jelentkezni. Motivált, aktív tanulni vágyó gyerekeknek szól a program, akik nem félnek kérdezni. Semmilyen programozási tudás nem előfeltétel. Különleges tehetség szintén nem előfeltétel, de olyanok tudják igazán élvezni a programot, akiknek a matematikai problémákon való gondolkodás örömet okoz. Aki a felveteli utan szeretne csak kezdeni, az is most jelentkezzen.

Anyagiak
A részvételi díj 3000 Ft havonta azoknak, akik rendesen csinálnak házi feladatokat, és 5000 Ft azoknak, akik nem.

Jelentkezés
Az alábbi űrlap kitöltésével lehet a programra jelentkezni. Az újabb csoport 2021. január 18-án indul, és a már meglévő csoportokhoz is lehet csatlakozni folyamatosan.
https://forms.gle/CXKiNZbJMpkFVwow8

Kérjük, az esetleges kérdéseiteket az agoston.teaching@gmail.com címre küldjétek.
Név *
Email *
Évfolyam *
Iskola, város *
Szülő email címe *
Szülő telefonszáma *
Miért érdekel a programozás? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy