Noget Bedre Festival 2024
I år afholdes Noget Bedre fra torsdag d. 1. august til og med lørdag d.  3. august, og som altid afholdes festivalen i Indelukket, Silkeborg.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hvorfor vil I/du lige præcis spille til Noget Bedre?
*
Noget Bedre Festival er et fællesskab med en dejlig stemning blandt gæster, frivillige og musikere.

Festivalen handler om nærvær, samvær og tilstedevær. Det hele bliver skabt af frivillige kræfter, derfor, hvis man ønsker at besøge os som kunstner, skal det være i samme ånd. Det er en frivilligt koncert, som man spiller for at give og modtage noget andet end penge.

Beskriv ikke med ord, hvad jeres musik er, det forstyrrer processen mere end det gavner. Vi sætter en stor ære i at lytte grundigt til alt den musik vi får ind, så lad jeres musik tale for sig selv. Ligesom vi gerne undersøger jer via jeres sociale medier, hjemmeside osv. Derfor skriv blot hvorfor I gerne vil spille til Noget Bedre i nedenstående felt.
Kunstnernavn/bandnavn *
Kontaktperson *
Email-adresse *
Telefonnummer *
Genre *
Alle genrer og konstallationer er velkomne!
Vi har haft det meste - folk, blues, jazz, rock, pop, elektronisk, heavy, metal mm. så vi glæder os til at høre hvad du/I kommer med!
Alder *
Bare sådan ca. f.eks. 20-30 eller sådan noget.
Hjemby *
Link til hjemmeside og/eller sociale medier *
Vi kan anbefale et Linktree ;)
Link til hvor dit/jeres musik kan lyttes til online *
Musik streaming eller download link til cloud (Drev, Dropbox file transfer osv.)
Andet
Her kan du skrive, hvis der noget du ikke har fået skrevet f.eks. vil være tidspunkter du/I ikke kan spille under festivalen. Vi udvælger og lægger programmet på én gang lige efter deadline for ansøgning. Vi lægger mange tanker og energi i den del af processen, og kan/vil derfor ikke bare bytte rundt og ændre tider efterfølgende.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of noget bedre. Report Abuse