Whistleblowerordning
Velkommen til Nordsøenhedens whistleblowerordning
Nordsøenheden har etableret en whistleblowerordning, som har til formål at give nuværende og tidligere ansatte, samarbejdspartnere og andre eksterne personer mulighed for at indberette oplysninger, herunder rimelig mistanke, om faktiske eller potentielle overtrædelser af lovgivning og forsøg på at skjule sådanne, samt alvorlige overtrædelser af retningslinjer udstedt af Nordsøenheden.

Modtageren af anmeldelser, der indberettes via denne whistleblowerordning, er PwC (PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab). PwC er et uafhængigt revisions-, skatte- og rådgivningshus, som på vegne af Nordsøenheden modtager anmeldelser, for at sikre en uafhængig og anonym kanal for dig, der anmelder.

Det er alene få betroede medarbejdere hos PwC, som modtager whistlebloweranmeldelser og registrerer disse. PwC foretager en indledende vurdering af, om anmeldelsen falder inden for whistleblowerordningen, og foretager i bekræftende tilfælde en habilitetsvurdering af, hvem der kan behandle indberetningen hos Nordsøenheden. Efterfølgende sendes din anmeldelse videre til behandling hos Nordsøenheden.
Anonymitet
Du har mulighed for at indgive oplysninger anonymt via denne whistleblowerordning.

Hvis du ønsker at være anonym, må du ikke oplyse dit navn eller andet personhenførbart, som f.eks. adresse eller telefonnummer. Hvis du vælger at være anonym, skal du vide, at det kan vanskeliggøre undersøgelsen af forholdet, da vi ikke kan stille afklarende spørgsmål eller bede om yderligere dokumentation eller lignende.

PwC har bedre mulighed for at undersøge forholdet, hvis vi har mulighed for at kommunikere med dig. Dette kræver, at du oplyser, hvem du er og hvordan PwC kan komme i kontakt med dig.

Du har mulighed for at vælge at forblive anonym over for Nordsøenheden. Hvis du ønsker dette, videregiver PwC alene din anmeldelse til Nordsøenheden, men ikke dine personoplysninger. PwC sikrer din anonymitet over for Nordsøenheden og oplysninger omkring din identitet vil under ingen omstændigheder blive videregivet til Nordsøenheden, medmindre du giver tilladelse hertil.

Hvis du ikke ønsker at være anonym overfor Nordsøenheden, sender PwC din anmeldelse, samt dine personoplysninger til Nordsøenheden til videre behandling.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PwC. Report Abuse