INSCRIPCIÓ XIV JORNADA MARTA MATA 2021: Joaquim Franch, l’Educació en el Lleure i els Drets de l'Infant
Dissabte 6 de novembre de 2021 (Cal Mata, Saifores)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Nom del centre de treball o d'estudi *
Localitat del centre de treball o d'estudi *
Dinar *
(Indiqueu Sí o No)
Required
Servei per a infants (en cas de fer-ne ús, indica número d'infants)
Espai d'atenció als infants a partir de 3 anys que vinguin amb les persones participants, a càrrec de monitors especialitzats.
Vols participar a la mostra? (només entitats)
Disposareu d'una taula per als vostres materials
Certificat d'assistència
En cas de necessitar certificat d'assistència, indica número de DNI
DRETS D'INSCRIPCIÓ
PAGAMENT PER A INSCRIPCIONS GENERALS
Aquesta sol·licitud d'inscripció està Pendent de Pagament. Un cop feta la sol·licitud, rebràs un correu electrònic amb les instruccions de pagament mitjançant ingrés o transferència al número IBAN ES67 2100 0095 44 0200841344, on caldrà indicar com a concepte "Jornada + Nom + Cognoms".

La inscripció serà vàlida quan hagi estat abonada. La Fundació Marta Mata Garriga rebrà automàticament la notificació dels abonaments.
Protecció de dades *
Les meves dades i la informació associada seran recollides, per al seu tractament posterior, en un fitxer titularitat de la Fundació Marta Mata Garriga, exclusivament amb la finalitat de gestionar la meva sol·licitud, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament. Mitjançant l'enviament d'aquest formulari, la persona interessada presta el seu consentiment a l'indicat al paràgraf anterior. Així mateix, la persona interessada podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant la notificació als responsables del tractament (Fundació Marta Mata Garriga) a l'adreça electrònica info@fundaciomartamata.org o al seu domicili social: carrer de Dalt, número 6 (43715 Saifores).
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy