Да им го олесниме читањето на лицата со дислексија- вклучи се и ти!
Здружението Ајнштајн спроведува истражување со цел утврдување на ефикасноста на првиот кирилски фонт кој ќе го олеснува читањето кај лицата со дислексија, затоа вклучете се за заедно да им го олесниме читањето на лицата со дислексија.
Место: Филозофски факултет- Скопје
Контакт:
+389 75 333 817
d.nikolovskа@disleksija.org.mk
Име и презиме *
Your answer
E-mail *
Your answer
Наведете го вашиот мобилен телефон: *
Your answer
Во кое својство се пријавувате *
Required
Наведете ја возраста на испитаникот *
Your answer
Се согласувам дека сите горе наведени информации се точни *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service