Aanmelden Appostel app/ Kerkbalans digitaal
Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de Appostel app/ en daarmee ook aanmelden voor de digitale toezegging (Actie Kerkbalans).
Indien u uw gegevens in het onderstaande formulier invult, kunnen we u identificeren als lid van de Bethlehemkerk. Zo waarborgen we dat er alleen leden van de Bethlehemkerk in de app komen.  U krijgt via de nieuwsbrief een melding als gegevens beschikbaar zijn en uitleg hoe u de app kunt installeren en gebruiken.    
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Straatnaam *
Huisnummer *
huisnummertoevoeging
Postcode ( Voorbeeld:3355RR) Zonder spatie tussen de cijfers en letters *
De aktie kerkbalans mag digitaal  worden uitgezet? *
Required
Akkoord AVG. Door op akkoord te klikken gaat u akkoord dat u gegevens in de Appostel app beschikbaar zijn. Veilig en vertrouwd Met Appostel hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Alle persoonlijke en financiële informatie die gedeeld wordt binnen de app is alleen te bekijken door de mensen uit uw gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke gegevens u wel en niet wilt delen met uw gemeenteleden. Op deze manier behoudt u de controle over uw privacygevoelige informatie, wordt de informatie gebundeld op één overzichtelijke plek en handelt u meteen conform de AVG-wetgeving. *
Required
Opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy