Bestelformulier
Welkom bij het bestelformulier van 'IJscafé Hart van Wijchen'.

Voorlopig blijven onze deuren alleen open voor afhalen wegens het coronavirus. Dat wij onze passie niet uit kunnen voeren is een grote klap voor ons. Daarom hebben we besloten dat we met z'n allen de schouders eronder zetten om jullie favoriete ijsjes te bezorgen bij u thuis. Alvast bedankt voor uw support!
ko

Het minimale bestelbedrag bedraagt €12,95. Binnen de gemeente Wijchen bezorgen wij kosteloos, daarbuiten komt er €5,00 aan bezorgkosten.

Bestellingen voor 19:00 u kunnen wij op dezelfde dag nog leveren. Na 19:00 u kunt u het best telefonisch contact opnemen om te informeren of er die dag nog een mogelijkheid is. Ons telefoonnummer is: 06-41483360.

Vul hieronder uw email-adres in. Dit gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en voor het versturen van een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling zullen wij de bestelling verder in orde maken.

Op het moment van bezorgen bellen wij aan en zetten we uw bestelling voor de deur, zonder persoonlijk contact. Wij houden ons daarbij aan de regels van het RIVM. Uiteraard kunt u van ons maximale hygiëne verwachten.
Email address *
Uw naam *
Your answer
De bestelling wil ik graag: *
Selecteer op welke dag u de bestelling wilt afhalen of ontvangen *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy