Helsingin sarjakuvafestivaalit 2019: Näytteilleasettajahaku
Pohjoismaiden suurin alan tapahtuma Helsingin sarjakuvafestivaalit järjestetään jälleen Kattilahallissa Suvilahdessa 7.–8.9.2019. Tänä vuonna tapahtuman teemoina ovat pohjoinen, vaikuttava sarjakuva ja ympäristö. Vuoden 2019 festivaalitaiteilija on Maria Björklund.

Näytteilleasettajamyynti sijoittuu päätapahtumapaikkaamme Kattilahalliin. Myyntipaikkojen varaukset varmistetaan viimeistään 30.6.2019, ja myyjien valinnoissa painotetaan kotimaisia kustantajia sekä uusien ja käytettyjen sarjakuvajulkaisujen myyjiä tapahtuman yleishyödyllisen luonteen vuoksi. Oheistuotemyynnille on jaossa vähemmän paikkoja.

Osastojen hinnat
1 pöytä / 2 metriä 250 €
2 pöytää / 4 metriä 350 €
3 pöytää / 6 metriä 450 €
10*10 metriä 1300 €

Yksi pöytäpaikka sisältää 2 tuolia. Myyntipaikalle voi tuttuun tapaan tuoda lisäksi omia kalusteita tai tilata lisätarvikkeita etukäteen festivaaleilta erillistä korvausta vastaan. Mikäli tarvitsette lisäsähköä ja jatkojohtoja pisteellenne, ilmoittakaa siitä tilauksenne yhteydessä.

Tänä vuonna Kattilahallista löytyy näytteilleasettajien oma lounge, jonne festivaalit järjestää myyjille ilmaisen kahvi- ja teetarjoilun. Tilaan tuodaan myös näytteilleasettajien käyttöön jääkaappi ja mikro. Kattilahallissa on käytössä avoin wifi.

Otamme ilmoittautumisia vastaan ainoastaan tämän lomakkeen kautta.

Lisätietoa:
www.sarjakuvafestivaalit.fi
info@sarjakuvafestivaalit.fi

Yrityksen nimi / Henkilön nimi *
Your answer
Yhteyshenkilö *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Laskutusosoite *
Jos haluatte laskun postitse, lisätkää katuosoite, postinumero ja -toimipaikka. Jos laskutusosoite on sama kuin aiemmin ilmoittamanne osoite, vastatkaa "Sama kuin katuosoite". Jos haluatte laskun sähköpostitse, lisätkää haluamanne sähköpostiosoite. Jos teillä on käytössä verkkolaskutus, lisää yrityksen verkkolaskuosoite.
Your answer
Y-tunnus *
Jos teillä ei ole y-tunnusta, vastatkaa "Ei käytössä".
Your answer
Osaston koko *
Lisäkalusteiden tarve *
Lisäkalusteita on mahdollista lisätä varaukseen vielä 31.7.2019 asti. Esimerkkejä hinnoista: 183 x 76 cm pöytä á 10 € (+ 24% alv), klaffituoli á 2 € (+ 24 % alv).
Sähkön tarve *
Kattilahallissa on seinien ja hallin tolppien yhteydessä pistorasioita, joista riittää virtaa esim. maksupäätelaitteiden ja kannettavien laitteiden käyttöön. Lisäsähköä/johtoja on mahdollista lisätä varaukseen vielä 31.7.2019 asti. Esimerkkejä hinnoista: 10 metrin jatkojohto á 7 € (+ 24% alv), 25 metrin jatkojohto 18 € (+24% alv).
Muita kommentteja
Tarkennukset osastovaraukseenne, toiveet myyntipaikan sijainnista, tarvittavat lisäkalusteet, sähköntarve yms.
Your answer
Tällä lomakkeella haette näytteilleasettajapaikkaa Helsingin sarjakuvafestivaaleille. Keräämme lomakkeen tiedot yhteydenpitoa varten festivaalien ja myyjien välillä. Tietoja säilytetään max. 2 vuoden ajan, minkä jälkeen ne tuhotaan. Emme tee profiloitua markkinointia tietojen perusteella. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service