Anmälan Avesta Glitter & Glögg 2020
Anmälan till Avesta Träffen den 28 november 2020.

Anmälningslistan uppdateras löpande, dock ej dagligen. Ingen e-post bekräftelse skickas ut, utan håll koll på hemsidan. Alla frågor angående om vi har mottagit er anmälan eller inte hänvisas till listan på hemsidan, har ert namn inte kommit upp så ber vi er att avvakta lite :)

Pga. Covid-19 är både våren & höstens vanliga mässor/träffar 2020 inställda. Därför har vi beslutat att göra en Covid-19 anpassad träff för er som ändå vill Pyssla. OBS! Ny anmälan krävs till denna träff.
Bl.a.: INGA utomstående kommer att släppas in i lokalen, vi sprider ut er som har anmält er för att hålla avstånden. Butiken är uppdelad på två platser, Outlet-del i Avesta Parken och Ordinarie sortiment i vår vanliga butik 300m från Träffen. Mer info hittas på: http://www.engstroms.se/?page_id=1790

Anmälan mottages i den ordning de inkommer. Max antal platser är 45 st, efter detta sättes man upp på reservlistan i turordning.

OBS!!! EN PERSON PER FORMULÄR!
Vänligen var noga med att ni anger rätt e-postadress, då det är denna som vi skickar ut information till någon vecka innan träffen.
Email address *
Förnamn & Efternamn *
Vill sitta tillsammans med: *
Skriv nedan vilken/vilka (för- & efternamn) du vill sitta tillsammans med. Vi kommer att göra bordsplacering denna gång.
Mobilnummer *
Vänligen ange i formatet: 070-1234567
Övrigt vi behöver veta
Allergi/Specialkost *
Obs! Endast fika. Önskemål avböjes vänligt men bestämt.
Required
Pysselplats (pris 300 kr) *
Ingår: Fika för- & eftermiddag, pysselplats samt tillgång till butikerna.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy