Επιστημονική Διημερίδα: Η πρόσβαση στην εξατομικευμένη ιατρική σήμερα και αύριο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ διοργανώνει επιστημονική διημερίδα για την εξατομικευμένη ιατρική, με τίτλο "Η πρόσβαση στην εξατομικευμένη ιατρική σήμερα και αύριο", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 & την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Athens Zafolia Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89, Αθήνα).

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη Διημερίδα δια ζώσης, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να δηλώσετε συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://ellok.org/imerides_ekstraties/diimerida-gia-tin-eksatomikeumeni-iatriki/

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ονοματεπώνυμο *
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) *
Ανήκετε σε κάποιο σύλλογο, οργανισμό ή φορέα;
*
Αν ναι, σε ποιον;

Τα στοιχεία που δηλώνετε στην παρούσα φόρμα συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) αποκλειστικά για τους σκοπούς της ενημέρωσής σας σχετικά με την Επιστημονική Ημερίδα για την Εξατομικευμένη Ιατρική, που θα γίνει στην Αθήνα στις 9-10 Νοεμβρίου 2023.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας για την ανωτέρω επεξεργασία τυγχάνει η ΕΛΛΟΚ, όπως αυτή εκπροσωπείται από το Διοικητικό Συμβούλιό της, με Πρόεδρο τον κύριο Γιώργο Καπετανάκη.

Έχετε το δικαίωμα, οποτεδήποτε το επιθυμείτε, να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας και να ζητήσετε τη διαγραφή των εν λόγω δεδομένων σας, αποστέλλοντας σχετικό email στη διεύθυνση: office@ellok.org 

Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου - ΕΛΛΟΚ
Σόλωνος 94, 10680, Αθήνα
Τηλ: 2107710335 | Website: https://ellok.org/

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy