FULL DE TRIA D'ITINERARI (2n BATX) M.E.
INS JOAQUIM RUBIÓ I ORS CURS 2020-2021
Email *
MATÈRIES COMUNES: Llengua catalana, Llengua castellana, Llengua anglesa, Història de la filosofia, Història i Tutoria.
* Tot l'alumnat que cursa 1r de Batxillerat les fa obligatòriament
ITINERARIS: L'alumne/a ha de cursar obligatòriament 1 matèria COMUNA D'OPCIÓ (casella grisa) i 3 matèries de MODALITAT (caselles blanques) vinculades a algun dels itineraris que ofereix l'institut.
* Cal pensar molt bé la tria que fem abans d'enviar aquest formulari perquè, amb l'excepcionalitat d'aquest curs, NO S'ADMETRÀ CAP MODIFICACIÓ posterior del full de tria.

* S'intentarà respectar l’elecció de l’alumnat en funció de la demanda i de les possibilitats organitzatives del centre.

NOM i COGNOMS DE L'ALUMNE/A *
TELÈFONS DE CONTACTE (indiqueu-ne dos) *
CENTRE DURANT EL CURS 2019-2020 *
PRIMERA OPCIÓ ( Marca un sol itinerari ,el que voldries fer) *
Captionless Image
SEGONA OPCIÓ ( Marca un sol itinerari, DIFERENT del de la primera opció, que tindrem en compte sols és impossible assignar la teva primera opció) *
Captionless Image
La teva tria comporta un CANVI DE MODALITAT respecte a la que estàs cursant ara? *
Required
MATÈRIA ESPECÍFICA: • Vols fer PSICOLOGIA I SOCIOLOGIA? En aquest cas aquesta matèria específica substituirà una de les matèries de modalitat (casella blanca) de l'itinerari que has escollit. Es respectarà la tria sempre que organitzativament sigui viable. *
MATÈRIA ESPECÍFICA: Contesta ÚNICAMENT si has contestat SÍ a la pregunta anterior. Has de marcar la casella de l’assignatura de modalitat, de l'ITINERARI QUE HAS TRIAT, que deixaries de fer per cursar PSICOLOGIA I SOCIOLOGIA.
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse