MiniSulka 2018 harjoituskilpailu
MiniSulka harjoituskilpailu järjestetään Nokialla. Toivotamme kaikki tervetulleiksi osallistumaan tapahtumaan.
Minikisat on jo perinteiset, leikkimieliset harjoituskilpailut, joiden on tarkoitus valmentaa junnuja oikeisiin kilpailutilanteisiin tulevaisuudessa. Minikisat on tarkoitettu sellaisille kerhon junnuille joilla ei ole, eikä ole ollut SML:n ajajalisenssiä, eikä näin ollen ole ajanut oikeissa kilpailuissa. Jaksot ovat helppoja ja reittejä on kaksi siis helppo ja tosi helppo. Pointti on se että opetellaan toimimaan oikeassa kilpailutilanteessa, osataan pyytää tuomarilta lupa tulla jaksolle, jne. Minikisoissa voi ajaa myös kerhon kalustolla.

Kutsu on alla, rohkeasti vain kaikki lisenssittömät osallistumaan. Myös lisenssikuskeille löytyy tapahtumasta oma tehtävä. Toivottavasti kerhon lisenssilliset junnut pääsevät minikisaan tuomareiksi ja merkkareiksi. Heille on eduksi että pääsevät katsomaan kilpailutapahtumaa tuomarin roolissa, jossain tilanteessa siitäkin on varmasti apua. Toisaalta siinä saa hyvää harjoitusta tuomaroinnista, kun sellainen pesti joskus tulee vastaan ihan oikeasti.

Kutsu MiniSulka syystrialiin

Laji: Trial miniharjoituskilpailu
Aika: Lauantai 22.9.2018 klo 14:00
Paikka: Nokia, Vanha kisapaikka
Reitti: 5 jaksoa / 3 kierrosta
Ilmoittautuminen: To 20.9. mennessä
Osanottomaksu: 0 €
Osallistujat: Harjoituskilpailuun voi osallistua ne kerhon nuorisojäsenet joilla ei ole, eikä ole ollut SML:n ajajalisenssiä. Lisenssilliset nuorisojäsenet voivat osallistua tapahtumaan jaksotuomareina ja merkkareina

Tilaisuus aloitetaan ohjaajakokouksella ja jaksotuomari infolla, jonka jälkeen aloitamme harjoituskilpailut.
Luokat: Minitrial vapaa ja yleinen. Biketrial vapaa ja yleinen
Järjestäjä määrittelee kumpaa luokkaa kukakin kuski ajaa.

Kaikki osallistujat palkitaan!

Kilpailija
Your answer
Jaksotuomari
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SJ-Taito Oy. Report Abuse - Terms of Service