Ilmoittautuminen Baseball -päiväleirille
7–13-vuotiaat tytöt ja pojat ovat lämpimästi tervetulleita baseballin ja softballin päiväleirille heinäkuussa. Leirin järjestää Baseball Club Tampere Tigers osana Cubs-hanketta kulttuuri- ja opetusministeriön tuella ja osana Pesäpalloliittoa toimivan Suomen Baseball- ja Softball-liiton ohjauksella.

Leirin hinta 110 € sisältää ohjelman, ohjatun toiminnan, lounaan ja välipalan päivittäin sekä vakuutuksen ja leirituotteen. Omia välineitä ei tarvita.
Leirin lasku lähetetään sähköpostitse kesäkuussa.
Lapsen nimi *
Voit ilmoittaa useita lapsia samalla lomakkeella.
Henkilötunnus *
Vakuutusta varten tarvitsemme henkilötunnuksen. Voit ilmoittaa useita lapsia samalla lomakkeella, krjoita silloin henkilötunnukset samassa järjestyksessa kuin nimi-kentässä.
Huoltaja *
Sähköposti *
Osoite *
Puhelinnumero (huoltajan) *
WhatsApp-ryhmä
Voidaanko huoltajan puhelinnumero liittää leirilaisten vanhempien WhatsApp-ryhmään? Ryhmän avulla voidaan välittää tietoa leirin kulusta, jakaa kuvia leiristä vanhemmille ja kertoa poikkeustilanteista (esim sään takia siirrymme Pirkkahalliin).
Kuvauslupa
Hyväksyn, että Baseball club Tampere Tigers ry saa käyttää leirin tai tapahtuman aikana minusta otettuja kuvia yhdistyksen verkkosivuilla ja yhdistyksen sosiaalisen median tileillä sekä painotuotteissa, lehtimainoksissa ja muissa markkinointimateriaaleissa. Kuvissa leiriläiset esitetään aina myönteisessä valossa, hyvien tapojen ja periaatteiden mukaisesti. Leiriläisten nimiä ei julkaista ilman erillistä suostumusta.Julkaistaessa alaikäisen lapsen (alle 18-vuotias) kuvia internetissä, täytyy lupa pyytää hänen huoltajaltaan. Kunnioitamme myös lapsen omaa toivetta kuvaamisesta ja kuvien julkaisemisesta.
Leiriltä poistuminen
Allergiat ja ruokavaliot
Onko lapsellanne ruoka-aineallergia, erityisruokavalio tai muu allergia?
Muuta kerrottavaa
Tässä voit kertoa muita tietoja lapsesta, jotka voivat vaikuttaa leirillä olemiseen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy