ЈАВНО-ПРИВАТЕН ДИЈАЛОГ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА РЕГУЛАТИВАТА И НАЧИНОТ НА СПРОВЕДУВАЊЕ НАДЗОР НАД ПАЗАРОТ, 29.05.2018, 11:00 часот, ТЦЦ Гранд Плаза
Предавач: М-р Кирил Миновски
Формулар за регистрација
Регистрацијата е задолжителна, ве молиме пополнете ги полињата подолу и кликнете submit
Име и презиме *
Your answer
Име на компанија *
Your answer
Телефон *
Your answer
Е-маил *
Your answer
Член на комора *
Your answer
Локација на претпријатието (плански регион) *
Дејност *
Големина на компанијата *
Наведете прашање или тема која ви е од интерес и која би сакале да биде опфатена во рамки на инфо сесијата
Your answer
Ви благодариме
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms