INSCRIPCIÓ XIII JORNADA MARTA MATA: Rabindranath Tagore i els Drets dels Infants. L'escola on hi ha vida
Dissabte 7 de novembre de 2020 (Cal Mata, Saifores)

La Jornada se celebrarà presencialment i també telemàticament. Cada persona inscrita podrà participar-hi en una de les dues modalitats, sempre que l’evolució de la pandèmia permeti la presencialitat. Si no és així, es farà només telemàticament.
Modalitat de la Jornada *
Required
Col·lectiu al qual pertanys *
Required
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Nom del centre de treball o d'estudi *
Localitat del centre de treball o d'estudi *
Dinar (modalitat Presencial) *
Required
Servei per a infants (en cas de fer-ne ús, indicar número d'infants)
Espai d'atenció als infants a partir de 3 anys que vinguin amb les persones participants, a càrrec de monitors especialitzats del grup Re-Cre-Art.
Drets d'inscripció (preu únic per a les dues modalitats)
Mestres 20€ (inclou dinar en Presencial) / Estudiants 10€ (inclou dinar en Presencial)

Atenció: Aquesta sol·licitud d'inscripció està Pendent de Pagament.
Un cop feta la sol·licitud, rebràs un correu electrònic amb les instruccions de pagament mitjançant ingrés o transferència al número IBAN ES67 2100 0095 44 0200841344, on caldrà indicar com a concepte "Jornada + Nom + Cognoms".

La inscripció serà vàlida quan hagi estat abonada. La Fundació Marta Mata Garriga rebrà automàticament la notificació dels abonaments.
Protecció de dades *
Les meves dades i la informació associada seran recollides, per al seu tractament posterior, en un fitxer titularitat de la Fundació Marta Mata Garriga, exclusivament amb la finalitat de gestionar la meva sol·licitud, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament. Mitjançant l'enviament d'aquest formulari, la persona interessada presta el seu consentiment a l'indicat al paràgraf anterior. Així mateix, la persona interessada podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant la notificació als responsables del tractament (Fundació Marta Mata Garriga) a l'adreça electrònica info@fundaciomartamata.org o al seu domicili social: carrer de Dalt, número 6 (43715 Saifores).
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy