FONÓ MesélŐk - Családi impró előadás - Regisztráció
Kedves Vendégünk!

Szeretettel meghívunk a 2020.11.21-én 10:30-11:30 tartandó FONÓ- MesélŐK - Családi impró előadásunkra. Amennyiben szeretnél részt venni az előadáson, kérünk szíveskedj az alábbi regisztrációt kitölteni.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Köszönjük, és várunk szeretettel!
Itt és Most Társulat
Név: *
E-mail: *
Hány főt regisztrálhatunk? *
Nyerhetsz egy páros belépőt az előadásaink egyikére, ha most feliratkozol a HÍRLEVELÜNKRE! Sorsolás az előadáson. *
Honnan hallottál az eseményről? *
Required
Adatkezelés
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT AZ ITT ÉS MOST TÁRSULAT MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY FONÓ MesélŐk - Családi impró előadásra való regisztrációjához.

A FONÓ MesélŐk - Családi impró előadásra való jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, értesítést küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. Az értesítésben– annak típusától függően – eseti rendszerességgel kap tájékoztatást a FONÓ MesélŐk - Családi impró előadásról.
A Feliratkozó az adatainak megadásával felhatalmazza az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítványt, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsa és kezelje. Az Ön által megadott adatokat az adatkezelő titokként kezeli, azt kizárólag jelen szabályzatban meghatározott célból használja fel, illetéktelen harmadik személyeknek nem adja ki, nyilvánosságra nem hozza. Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni a szervezes@ittesmosttarsulat.hu címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Az elektronikus (e-mailben küldött) hírlevelekre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét, nyilvántartsa, kezelje, hírlevelet küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. A hírlevélben – annak típusától függően – heti/kétheti/havi rendszerességgel kap tájékoztatást az előadásokról, a programokról, a társulat életéről.

A chekbox jelölésével Ön igazolja és kifejezetten elfogadja az adatkezelést. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, kérjük, ne töltse ki a fenti jelentkezési adatlapot.
Fontos!
A FONÓ Budai Zeneház Covid-19 intézkedési terve: http://www.fono.hu/jarvanyugyi_intezkedesek_Fono.pdf
Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy