TAG TIL BANGLADESH MED PLANBØRNEFONDEN
Med film, bevægelse og musik inviteres børn i 0.-5. klasse med på en spændende rejse til Bangladesh. Foredraget er en levende fortælling om bangladeshiske børns hverdag og udfordringer, og det giver danske børn et unikt indblik i Bangladesh i øjenhøjde.
Målet er at gøre danske børn klogere på børns liv i et udviklingsland med særligt fokus på børn fra slumområder i Dhaka – hovedstaden i Bangladesh. Foredraget varer ca. 45 minutter og afvikles af en foredragsholder med et indgående kendskab til landet. Vi besøger i alt 60 skoler landet over. Skoleforedragene er landsdækkende, og derfor udvælger vi de 60 skoler på baggrund af geografisk placering, så vi når så langt rundt i landet som muligt.
Senest d. 18. august 2019 får du svar på, om din skole får et gratis foredrag. Kontaktpersonerne på de valgte skoler får nærmere besked om, hvornår I kan få tilbudt et besøg. Er din skole ikke blevet valgt, får du også besked. Du bedes udfylde alle felter. Når du har svaret, modtager du en bekræftelse på mail.
Navn på skole
Your answer
Adresse
Your answer
Postnummer
Your answer
Kontaktperson 1
Your answer
Mail på kontaktperson 1
Your answer
Telefon på kontaktperson 1
Your answer
Kontaktperson 2
Your answer
Mail på kontaktperson 2
Your answer
Telefon på kontaktperson 2
Your answer
Hvor mange elever deltager cirka? (Vi anbefaler et maks. på 120 elever)
Your answer
Hvilket klassetrin er eleverne på?
Your answer
I forbindelse med foredraget bedes I stille følgende til rådighed: En storskærm/lærred, projektor og lyd. Vi anbefaler at foredraget afvikles i et lokale med plads til aktiviteter og dans. Angiv her hvilken type lokale:
Your answer
Øvrige kommentarer (Valgfrit felt)
Your answer
Marker dette felt, hvis PlanBørnefonden må gemme dine oplysninger og kontakte dig i forbindelse med tilbud om foredrag (obligatorisk felt)
Modtag PlanBørnefondens månedlige nyhedsbrev og følg med i vores arbejde for børns rettigheder og ligestilling mellem kønnene i over 70 lande
Følg os på Facebook:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service