Badminton Start - Registrering
Badminton Start är vår introducering till Badmintonsporten och till vår förening Badminton Carlskrona.
Vi erbjuder träning för i stort sett alla målgrupper du kan tänka dig.
Våra yngsta aktiva är runt 6 år och våra äldsta uppåt 70 år. Om du är barn, ungdom, vuxen, kille eller tjej det spelar ingen roll. Alla är välkomna och vi erbjuder träning för de som börjar träna oavsett ålder och förkunskaper.
Vi är också en av få idrotter där killar och tjejer tränar tillsammans. Det har vi alltid gjort och vi ser stora fördelar med det.

Badminton Start är en introduktion där man kan testa och får en uppfattning om vad för träning vi erbjuder. Badminton Start består av 2-3 träningar beroende på tid på året och efter dessa träningar så erbjuds plats i ordinarie träningsgrupper.

Vi arrangerar Badminton Start efter behov och förmåga att ta väl hand om de som börjar. Det brukar blir 3-4 tillfällen/år som vi kan ta emot nya aktiva i vår verksamhet.

Du registrerar uppgifterna nedan och därefter hamnar personen i fråga i kö och får sedan en kallelse till sig när det börjar bli dags.

Vi vill också informera om att ni gärna får komma ut och spela i hallen tills vi kan erbjuda en plats i träningsgrupp. Hallen är öppen varje dag från tidig morgon till en bra bit in på kvällen. Badminton Carlskrona ansvarar även för den verksamheten. Som medlem (50kr), är det alltid gratis för barn upp till 12 år att spela, 25 för ungdomar 12-20 år och 50 kr för vuxna. Mer info finns här www.bkc.se/spelverksamhet/spelabadminton

Varmt välkomna till Badminton Carlskrona

Namn på den aktive *
Your answer
Personnummer *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Meddelande eller frågor till oss.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service