Karijera u Gimnastičkom društvu Osijek - Žito
Poštovani/a,

zahvaljujemo se na Vašem interesu za razvoj karijere u GD Osijek - Žito!

GD Osijek - Žito klub je raznih programa tjelesne rekreacije, od profesionalne gimnastike do rekreativnih programa vježbanja. Našu, kako mi to volimo reći, veliku gimnastičku obitelj, čini više stotina članova svih dobnih skupina. Od beba koje krenu razvijati empatiju prema sportu te treniraju kod nas u društvu svojih roditelja, do osoba u zrelijoj dobi koji su svjesni benefita sporta i tjelesne rekreacije te unatoč godinama, uz našu stručnu pomoć i asistenciju na treningu vode brigu za svoje tijelo.

Sudjelujući u gimnastičkoj rekreaciji, svi imaju priliku razviti odličnu bazu za bavljenje i nizom drugih sportova čime se stvara temelj zdravog načina života. Naš cilj kao kluba je stvarati gimnastičke programe koji će djecu, ali i odrasle, na zabavan način upoznavati s gimnastikom i pomoći im da se u našoj gimnastičkoj dvorani osjećaju sretno, uspješno i aktivno!

Stoga, ukoliko se želiš okušati u trenerskom poslu, okružen profesionalnim timom koji teži kontinuiranim edukacijama, a pri tome voliš sport - ovo je idealna prilika za tebe!

Neprestano povećavamo svoj stručni tim te ako si zainteresiran/a za posao ili volonterski rad kod nas slobodno nam pošalji životopis jer možda si upravo ti ono što nam treba!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Stručna sprema *
Zanimanje: *
Radno iskustvo (budite slobodni navesti studentski i volonterski rad također) *
Zašto želite raditi u GD Osijek - Žito? *
Kontakt broj: *
Email *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy