Пријава за учество на XXII Зимска астрономска школа
На Институтот за физика при Природно-математичкиот факултет во Скопје на 6 и 7 март 2020 г. (петок и сабота) 2020 г., во организација на Македонското астрономско друштво (МАД) ќе се одржи XXII Зимска школа по астрономија. Регистрацијата на учесниците е во 8:30 часот на 6 март (петок).
Име и Презиме *
Email *
Училиште *
Град *
Дали ќе учествува на натпреварот *
Година на образование
Се пријавува како *
Важни датуми:
Од 3 до 29 февруари – електронско пријавување
Најдоцна до 3 март – уплата на котизација од 700 денари, односно 850 денари со посета на Планетариум
6 март – регистрација на учесници (и уплата на лице место oд 850 денари, односно 1000 денари со посета на Планетариум, за тие што не уплатиле преку банка).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy