Μαθήματα Αραβικών
Ο οργανισμός EUphoria εφαρμόζει τη μέθοδο της βιωματικής μάθησης και έχει ως στόχο να κάνει την εκπαίδευση αποτελεσματική και ταυτόχρονα διασκεδαστική. Μέσα από την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας, πέρα από την εκμάθηση νέας γραμματικής και λεξιλογίου, εστιάζουμε πολύ στη γνωριμία με την ιδιαίτερη κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της χώρας, τη γλώσσα της οποίας μαθαίνουμε.

Μαθήματα Αραβικών

Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή 3 - 6 άτομα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

- Για επίπεδα γλώσσας Α1 εώς Β2, τα μηνιαία δίδακτρα είναι 90€/μήνα και πραγματοποιείται ένα 2ωρο μάθημα την εβδομάδα.

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

- Για επίπεδα γλώσσας Α1 εώς Β2, τα μηνιαία δίδακτρα είναι 120€/μήνα και πραγματοποιούνται 2 δίωρα μαθήματα την εβδομάδα.


Μόλις συμπληρωθεί το τμήμα, θα κανονιστεί μια συνάντηση γνωριμίας με τον/την καθηγητή/τρια και τους υπόλοιπους μαθητές για να γνωριστείτε και να καθορίσετε τις μέρες και τις ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων σας. Για τα ιδιαίτερα μαθήματα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας.


Αν θέλεις να ενταχθείς σε νέο τμήμα, παρακαλούμε συμπλήρωσε αυτή την φόρμα για να κρατήσεις την θέση σου και στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το τμήμα που μπορείς να ενταχθείς.

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook: EUphoria Life Long Learning, ή μέσω email στο euphoria.life.long.learning@gmail.com
Email *
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Επίπεδο γνώσης *
Προτιμάτε εβδομαδιαίο ή ταχύρυθμο τμήμα;
Clear selection
Όσον αφορά τις ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων, για τι τμήμα ενδιαφέρεσαι; *
Πώς ενημερωθήκατε για το Euphoria Life Long Learning;
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy