MUSEU D'ART BRUT
Benvolgut/da,

Sant Pere Claver és una Fundació Sanitària que té més de 60 anys de presència al barri del Poble Sec de Barcelona i que al llarg dels anys ha desplegat diferents programes assistencials d’al·lergologia, salut mental, socials i tutelars. Això li ha valgut la Medalla d’Honor de la Ciutat i nombrosos reconeixements per part dels seus usuaris i de les Administracions.

Pròximament, fruit de la seva emprenedoria i del seu esperit de servei, Sant Pere Claver gestionarà un nou dispositiu per al qual volem sol·licitar la seva col·laboració.

En concret, volem crear un Museu de l’Art Brut* a Barcelona. I per això necessitem disposar d’obres d’art que puguin formar part de la col·lecció permanent, les quals hagin estat creades per persones que no tinguin cap formació artística i que no hagin estat assessorades per persones expertes en el tema.

Volem demanar-li que, si vostè coneix a algun artista de l’Art Brut que vulgui fer cessió o donació d’obres, complimenti aquest qüestionari i ens enviï una fotografia de l’obra a l'adreça que s’indica al final del formulari (digital o en paper).

Un comitè d’experts valorarà aquelles obres que puguin tenir major interès per a exhibir-les en l’exposició permanent o en d’altres exposicions organitzades pel mateix Museu i, seguidament, un membre del comitè contactarà amb l’autor per tal de ratificar la valoració inicial i formalitzar la cessió o donació mitjançant un contracte que vinculi a ambdues parts.

Li agraïm per endavant la col·laboració que ens pugui prestar i quedem a la seva disposició per a qualsevol aclariment que hagi de menester.


*Es considera Art Brut a “les obres executades per la gent lliure de la cultura artística, que ho extreuen tot del seu propi fons (tema, elecció dels materials, mitjans de transposició, ritmes, formes d'escriptura, etc.) i no dels clixés de l'art clàssic o l'art de moda. És l'operació artística pura, bruta, reinventada en la totalitat de les seves fases per l'autor, a partir solament dels seus propis impulsos”.


Per tal de conèixer les característiques de l'obra que es proposa fer donació o cessió, li preguem que respongui al següent formulari:
En relació a l'autor *
Nom artístic
Edat *
Formació artística *
Posseeix obra de diferents etapes vitals? *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic: *
En relació a l'obra (es prega acompanyar d'una fotografia de l'obra en paper o en format digital) *
Títol
Data i Mides *
Tècniques: *
Materials utilitzats lliurement? *
Context en el qual ha estat feta l'obra: *
Ha estat exposada? *
Lloc i data: *
Especifica quin tipus de contracte jurídic t'nteressa? *
En relació a l'entitat o al professionals *
Nom de l'entitat
Camp d'activitat *
Telèfon de contacte *
Nom i Mail de contacte *
Fundació Serveis Socials
Joaquim Corral
Director Sant Pere Claver- Fundació Serveis Socials
c/ Vila i Vilà, 16 - 08004 Barcelona -
Tel. 93 324 88 91
jcorral@spcsocial.org
www.spcsocial.org
www.museuartbrut.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy