Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners Workshops - Ιούνιος 2021

Αγαπητοί φίλοι,

Τα Workshops μας ξεκινούν πάλι! Με ολογομελή τμήματα (έως 6 άτομα), με μάσκες, με self tests, αλλά με όλη την ορμή για δημιουργία, και τη χαρά που θα σας έχουμε πάλι κοντά μας!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Chalk Of The Town μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τον κόσμο σας!

Μέσα στο τετράωρο workshop για αρχάριους (Absolute Beginners!) θα μάθετε πώς να δημιουργείτε την αυθεντικά παλαιωμένη όψη, με όλες τις τεχνικές βαφής και πατίνας, θα μάθετε περισσότερα για την αισθητική των χρωματικών επιλογών στο χώρο, θα εξασκηθείτε στη διακοσμητική χρήση των στένσιλ, και κυρίως, θα διασκεδάσετε δημιουργικά, γιατί η δημιουργία, δίνει αληθινή χαρά!

Το τετράωρο workshop , "Absolute Beginners" είναι "hands-on" – δηλαδή εξάσκηση στην πράξη και δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία για τη συμμετοχή σας!

Θα σας παράσχουμε όλα τα απαραίτητα χρώματα, εργαλεία, υλικά εξάσκησης, καθώς και ένα διακοσμητικό αντικείμενο - το 'certificate' του Chalk Of The Town - που θα μεταμορφώσετε και θα πάρετε μαζί σας, ως δώρο!

Το κόστος του Absolute Beginners Workshop είναι 35 ευρώ/άτομο, ενώ για παρέες (συμμετοχές άνω των 2 ατόμων) το κόστος διαμορφώνεται στα 30 ευρώ/άτομο.
Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε φίλους που μπορεί να τους ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω https://forms.gle/1SXC3LE1NchRWJKaA

Στην επόμενη ενότητα, επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει. Για για να πραγματοποιήσετε το workshop με την παρέα σας, δηλώστε στο ειδικό πεδίο που θα βρείτε, το όνομα/τα της υπόλοιπης ομάδας. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και τα υπόλοιπα άτομα που θα έρθετε παρέα.

Μετά την υποβολή της συμμετοχής σας, θα λάβετε σύντομα επιβεβαιωτικό email, ενώ θα σας ενημερώσουμε για εναλλακτικές ημερομηνίες, σε περίπτωση που οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, ή στην περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ικανός αριθμός συμμετοχών για το συγκεκριμένο σεμινάριο. (τουλάχιστον 2 άτομα).

Στο workshop μπορούν συμμετάσχουν ενήλικες και άτομα από 13 ετών και άνω, με την ταυτόχρονη συμμετοχή του γονέα ή κηδεμόνα τους.

Τα workshops πραγματοποιούνται στο εργαστήριό μας στο Παγκράτι, (Πολεμοκράτους 12). Για ευκολία, ξεκινάμε όλοι μαζί, από το κεντρικό μας κατάστημα, Chalk Of The Town Athens, που βρίσκεται πολύ κοντά, στην οδό Αμύντα 13 - δίπλα στην Πλατεία Προσκόπων. (https://goo.gl/maps/nCLBB9gNYmUH9V6v6)

Παρακαλούμε σημειώστε πως η δήλωση της επιθυμητής ημερομηνίας, είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο για κάποιο σοβαρό λόγο και κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου. Επιμένουμε σε αυτό, διότι με κάθε ακύρωση θέσης, η επιβάρυνση για μας είναι μεγάλη και στερούμε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλον να λάβει μέρος, που θα το ήθελε πραγματικά!

Εννοείται, προς διαφύλαξη της υγείας και ασφάλειας όλων, σε περίπτωση που αισθάνεστε κάποια αδιαθεσία, παρακαλούμε μην προσέλθετε, αλλά αν είναι δυνατόν ενημερώστε μας εγκαίρως για την αποχή σας. Θα παρακολουθήσετε το workshop σε επόμενη ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης.
Παρακαλούμε επίσης, να έχετε διενεργήσει self test, έως 48 ώρες νωρίτερα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Το Chalk Of The Town® Paint, έχει άμεση πρόσφυση σε οποιοδήποτε υλικό: Ξύλο, μέταλλο, γυαλί, μελαμίνη, λάκα, mdf, δέρμα, ύφασμα, τοίχο, πλακάκι και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνήθως καμιά προεργασία. Είναι χρώματα υδατοδιαλυτά και 100% οικολογικά αλλά ταυτόχρονα, ευέλικτα και εξαιρετικά καλυπτικά!

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στην Ελλάδα και αναπτύχθηκαν μετά από χρόνια αναζήτησης και εμπειρίας πάνω στην αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων με χρώμα. Δημιουργήσαμε μια παλέτα από 24 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το μεσογειακό φως, την κουλτούρα και την αισθητική του τόπου όπου γεννήθηκε το χρώμα κιμωλίας, πριν από 2500 χρόνια - την Ελλάδα!
Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, να ανοίξουν τόνο, ή να σκουρύνουν, δημιουργώντας άπειρες νέες αποχρώσεις που θα ενθουσιαστείτε να δοκιμάζετε!


Στην επόμενη ενότητα, θα δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες workshops του μήνα, για να επιλέξετε την επιθυμητή.
Παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε κράτηση, αν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να δεσμευτείτε.

Τηρείται αυστηρά, σειρά προτεραιότητας!

Ευχαριστούμε!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy