Enquête Elektrische Deelauto's in Oosterbeek
Duurzame SteK is een buurtinitiatief in de wijk Stenen Kruis waarbij we samenwerken aan duurzaamheid. Wij willen (onder meer) onderzoeken of we elektrische deelauto's kunnen gaan gebruiken in de wijk. Dat is duurzamer, kan kosten besparen en maakt elektrisch rijden sneller haalbaar. We werken momenteel aan de praktische uitwerking. De deelauto’s kunnen van particulieren of bedrijven zijn. Het beheer en de techniek voor het reserveren van een auto (bijvoorbeeld met apps) kunnen we als collectief uitbesteden aan gespecialiseerde organisaties. Een mogelijkheid is om samen te werken met andere wijken in Oosterbeek, want bijvoorbeeld ook in de Weverstraat en omgeving is een groep bewoners bezig met dit idee.

Om te achterhalen wat de mobiliteitsbehoeften zijn in onze wijk en om de interesse te peilen in deelauto's is deze enquete opgesteld. Niet alle vragen zullen relevant zijn. Die kun je dan ook gerust onbeantwoord laten. Bij enkele vragen willen we altijd antwoord. Deze zijn aangegeven met een *.

Binnenkort organiseren wij een informatiebijeenkomst met een demonstratie van elektrische auto's en verdere uitleg over onze plannen. Wil je een vrijblijvende uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen, en informatie/voorlichting over de vervolgstappen, laat dan aan het einde van de enquête je gegevens achter.

Alvast dank voor de moeite!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.