Liberal start - Riksdag
18 september 2019

Riksdagsledamoten Fredrik Malm välkomnar dig som är ny medlem till ett besök i riksdagen. Vid besöket  får vi en inblick i hur riksdagsledamöternas arbetsplats och arbete fungerar. Vi får en rundvandring i riksdagshuset och får se kammaren och Liberalernas riksdagskansli. Efter rundvandringen kommer det finnas tid för frågor och samtal med Fredrik.

Vi ses på Riksplan klockan 17.45. På grund av säkerhetsregler behöver du ta med dig ett ID-kort. Vi avslutar senast klockan 20.


Information om hur dina personuppgifter behandlas
Liberalernas arrangemang och utbildningar görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Uppgifterna nedan delas med dem för att de ska kunna rapportera och få statsbidrag. Dina personuppgifter delas även med ordföranden i lokal- och kommunföreningar för att de ska veta vilka som deltagit i länsförbundets aktiviteter. Uppgifterna du lämnar nedan lagras hos Liberalerna i högst ett år.

Frågor, hör av dig till kansliet stockholm@liberalerna.se
Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Postadress *
Your answer
E-post *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Personnummer
Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan. I samband av redovisning av studieförbundets statsbidrag behövs personnummer. Detta delas enbart till Studieförbundet vuxenskolan.
Your answer
Specialkost
Your answer
Kommun *
Lokalförening (gäller bara Stockholm stad)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Liberalerna. Report Abuse - Terms of Service