Algo Pro Jelentkezés
Információk: https://algopro.hu/
A szakkörökre bármikor be lehet csatlakozni. Február elején indítunk új kezdő Python csoportot.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Diák neve *
Évfolyam *
Diák email címe *
Szülő email címe *
Szülő telefonszáma *
Iskola, város *
Milyen foglalkozásokon szeretnél részt venni? *
Minden foglalkozás alapvetően online.
A Kezdő Python szakkört javasoljuk azoknak, akik még nem programoztak szöveges nyelven. Ha már tudsz programozni, de nem ismered a C++ nyelvet, akkor jelöld be, hogy C++ gyorstalpalón szeretnél részt venni. 
A C++ versenyfelkészítő szakkörre akkor is jöhetsz, ha nem versenyeznél, csak szeretnél fejlődni az algoritmikus programozásban. Minimális elvárt ismeretek C++ nyelven: IF utasítás, FOR ciklus, beolvasás-kiírás, változók, típusok, vector, maximumkiválasztás. Hétfőtől csütörtökig minden délután lesz minden szinten, tehát egyszerre több párhuzamos csoportban. Az anyag egy héten azonos lesz minden nap, így hetente egyszer lehet jönni, de nem muszáj minden héten ugyanazon a napon.
Online versenyeken (Codeforces, AtCoder, CodeChef) elindulunk közösen, és megbeszéljük utána a feladatokat. Ezeknek a nagy része hétvégén van, tehát extra program, amin bárki részt vehet.
Hétvégente szintén tartunk konzultációkat, ahol lehet kérdezni a heti anyaggal kapcsolatban, másrészt szorgalmi feladatokat beszélünk meg, amikre esetleg hétközben nem marad idő.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Algo Pro. Report Abuse