Välkommen som medlem i den ideella föreningen Hänget
Hänget är en ideell, medlemsbaserad och demokratisk organisation som vill skapa en trygg mötesplats för hbtqai+personer och personer som funderar över sin könsidentitet och/eller sexuella identitet oavsett hur en identifierar sig inom detta spektra. Målgruppen för Hängets verksamhet är upp till och med 21 år och finns i Göteborg med omnejd.

Hänget är en alkohol- och drogfri samt partipolitiskt och religiöst obunden organisation som baserar sin verksamhet på intersektionell feminism, normkritik, antirasism och solidaritet samt strävar efter att vara så tillgänglig som möjligt för att så många som möjligt ur målgruppen ska kunna delta.

Genom att bli medlem i Hänget är du med och skapar en trygg mötesplats för unga hbtqai+personer samt hjälper till att driva verksamheten framåt.

Det finns två olika slags medlemskap inom Hänget; ett för dig som är upp till och med 21 år och vill bli medlem, och ett för dig som är 22 år eller över och vill bli stödmedlem. Vänligen välj nedan vilket medlemskap som är aktuellt för dig, mer info följer under varje kategori.

Email address *
*
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hänget. Report Abuse - Terms of Service