Summer Park Sessions Merchandise
Het festival seizoen staat voor de deur en de Summer Park Sessions is druk bezig met de realisatie van een tweede editie. Wij hebben klimaatambities en ontwikkelden daarom in het diepste geheim onze eigen merchandise die zorgen voor een groenere wereld met meer cultuur.
De Summer Park Dranktrayhouder is gemaakt van recyclebaar plastic, met onze Summer Park Dranktrayhouder verkleinen we de afvalhoop op ons festival en hopelijk ook op andere festivals. De dranktrayhouder is geschikt om fris, bier en wijn in te vervoeren naar al jouw vrienden.
De Summer Park Sessions Tas is met de hand vervaardigd en gemaakt van gerecyclede jute koffieboonzakken. Met onze producten laten we het Summer Park zonnetje ook buiten ons festival schijnen. Tevens helpt u met uw aankoop de Velsense cultuur aan het gemiste podium. Bestel jouw producten hier!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Summer Park Dranktrayhouder voor 6 drinkbekers incl. keycord
Ik wil graag de ... ontvangen (meerderde antwoorden mogelijk) *
Aantal Summer Park Dranktrayhouders (€5,50 p.s.): *
Aantal Summer Park Sessions Tassen (€15,- p.s.): *
Aantal Summer Park SESSIONS IPA - 1 fles - 0,75l (€10,- p.s.): *
Aantal Summer Park SESSIONS IPA Bierpakket - 3 flesjes - 0,33l (€12,- p.s.) *
Ik wil graag een extra donatie doen om de cultuur het gemiste podium terug te geven en de Summer Park Sessions te helpen realiseren. *
Required
Bezorging en Facturatie
Vul hieronder al uw gegevens in, deze worden niet verstrekt aan anderen maar zorgen ervoor dat u de Summer Park biertrayhouder snel in huis heeft.
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Straat: *
Huisnummer + Toevoeging *
Postcode: *
Plaats: *
Gefeliciteerd met de aankoop van uw Summer Park Sessions Producten
U helpt mee aan een groenere en culturele wereld. U  zorgt er met uw aankoop (en donatie) voor dat de Velsense cultuur haar gemiste podium terugkrijgt. U zorgt er ook voor dat ons Summer Park Zonnetje buiten ons festival gaat schijnen. We hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 in het Velserbeek Park. Denkt u aan uw biertrayhouder en/of tas? Tot dan!
Summer Park Dranktrayhouder
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy