Пријава за учесници: Школа за анти-авторитарни студии (Скопје)
Школата за анти-авторитарни студии Стив Наумов претставува образовна програма за млади лица кои ќе имаат шанса на осум сесиии да научат нешто повеќе за политика, идеологија, различни видови на авторитаризам, економските последици на авторитарните режими, како и нивната алтернатива, отворено општество и слободен пазар.

Учесниците  добиваат можност за дополнително меѓународно вмрежување и вклучување во објективистички и либертаријански студентски движења.

За оние кои ќе ги посетуваат предавањата и ќе учествуваат во работилниците е превиден сертификат за успешно завршување на школата.

Рокот за аплицирање е до 23 ОКТОМВРИ а известување по апликацијата ќе добиете до 25 октомври.

Првата сесија започнува на 30 октомври во просториите на Факултет за бизнис економија, Скопје од 19:00 до 20:00 часот.
Име и презиме *
Your answer
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Образование *
Your answer
Е-маил за контакт *
Your answer
Контакт телефон (ќе биде користен во случај на погрешен е-маил или итно известување) *
Your answer
Што ве мотивира да се пријавите на школата? *
Your answer
Кои се вашите очекувања од школата? *
Your answer
Дали до сега сте се сретнале со идеите на либертаријанизмот или класичниот либерализам? *
Your answer
Кои се вашите предзнаења за идеолошките правци како авторитаризам и тоталитаризам ? *
Your answer
Како дознавте за школата? *
Би можел/а да учествувам на најмалку 6 од 8 сесии кои се предвидени и завршниот настан. *
За секакви прашања пишете ни овде или на e-маил: libertaniaccp@gmail.com
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.